Filters

Werkschoenen Dames

Sneakers, instappers en nette werschoenen met verschillende keurmerken voor vrouwen op één plek. 

Een comfortabele werkschoen voor de hardwerkende vrouw

Op deze pagina staan werkschoenen die speciaal voor dames zijn verzameld. Wij hebben namelijk gemerkt dat daar erg veel vraag naar is. Gelukkig valt er steeds meer te kiezen. Inmiddels zijn er heel wat stijlvolle modellen die bij vrouwen in de smaak vallen. Dames die actief zijn in de zorg of de horeca zijn op zoek naar lichtgewicht werkschoenen die lekker lopen. Op deze pagina vind je eveneens veiligheidsschoenen met het S3 keurmerk voor beroepen waarbij onder zware omstandigheden gewerkt moet worden.

Schoenen voor vrouwen in elke beroepsgroep

De ideale werkschoen zal voor iedereen anders zijn. Het beroep dat je uitoefent speelt een belangrijke rol. Als je actief bent in de bouw, de metaalindustrie of de agrarische sector dan heb je schoenen met het S3 keurmerk nodig. Voor andere beroepen is het voldoende om een werkschoen dames met een stalen neus te dragen.

Werkschoenen voor dames in de zorg en de horeca

Er zijn heel wat beroepen waarbij je de hele dag in de benen bent. Een goed voorbeeld zijn vrouwen die actief zijn in de horeca of de zorg. Zij zijn meestal op zoek naar lichtgewicht werkschoenen. De sneaker modellen van Puma zijn bijvoorbeeld erg populair. Werkschoenen voor deze beroepsgroepen moeten lekker lopen en zorgen voor een ergonomische houding. Dat wordt tegenwoordig ook wel een medische schoen genoemd. Uiteraard staan er ook nette modellen op deze pagina die ideaal zijn om op kantoor te dragen.

Een werklaars voor dames

Als vrouw een goede werklaars vinden kan een hele opgave zijn. Om het wat makkelijker te maken hebben wij op deze pagina modellen voor vrouwen verzameld. Daar staan ook een aantal stevige en mooie werklaarzen voor dames tussen. Daarmee zijn je voeten niet alleen veilig, ze blijven ook nog eens lekker droog!

Elegante werkschoenen die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften

Op je werk wil je er waarschijnlijk goed en netjes bijlopen. Vrouwen en hun liefde voor mooie schoenen is een veel besproken onderwerp. Voor een werkschoen blijft het belangrijkste dat jouw voeten de ondersteuning en de bescherming krijgen die ze nodig hebben. Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom staan hier elegante exemplaren verzameld. Dat zijn bijvoorbeeld lichtgewicht schoenen met een hip model of een opvallende sneaker. De modellen voor dames zijn bovendien al vanaf maat 35 te verkrijgen. Bij Werkkleding Online is er voor elke hardwerkende vrouw een passende werkschoen te vinden.

Categorieen

Product filters

89 resultaten

Maat

Meer

Merk

Meer

Kleurgroep

Meer

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer