Filters

Puma Werkschoenen

Werkschoen sneakers van Puma voor dames en heren. 

Puma's werkschoen sneakers zijn ongekend populair

Puma maakt geweldige veiligheidsschoen sneakers met een vooruitstrefend design. De werkschoenen van Puma kenmerken zich door het moderne ontwerp. Verder voldoen ze natuurlijk aan alle veiligheidseisen. Ze komen namelijk de normeringen die door de Europese Unie vastgelegd zijn na. Van Puma kun je dan ook de modernste technieken verwachten om jouw voeten te beschermen. En dat allemaal terwijl je er stijlvol bijloopt. Veel werkschoenen van Puma hebben namelijk het kenmerkende model van een sneaker.  

Puma Werkschoenen van S1 tot S3

Puma maakt werkschoenen voor vrijwel elke beroepsgroep. Elke schoen wordt met veel zorg in elkaar gezet en vervaardigd van hoogwaardige materialen. Dat is noodzakelijk, want veilig en comfortabel werken is erg belangrijk. Puma maakt werkschoenen van S1 tot S3. Hierdoor kan je precies het model uitzoeken dat voldoet aan de eisen die binnen jouw beroepsgroep verplicht zijn. En natuurlijk geven meer modellen je ook de mogelijkheid om een paar uit te zoeken dat bij jou in de smaak valt. Daardoor loop je er altijd comfortabel, veilig en stijlvol bij. 

Werkschoen sneakers van Puma voor dames en heren

Puma is een van de toonaangevende merken binnen de sport. Atleten van over de hele wereld kleden zich maar wat graag met de producten van Puma. Daarvan zijn de schoenen van het merk waarschijnlijk het meest herkenbaar. Puma heeft dus behoorlijk wat ervaring. Binnen de sport worden er namelijk ook hoge eisen gesteld aan schoenen. Al die ervaring heeft Puma meegenomen toen ze werkschoenen gingen maken. Die zijn niet voor niets van een uitstekende kwaliteit. Het verleden van Puma is tegelijkertijd duidelijk te herkennen. De werkschoenen hebben in veel gevallen een sportief ontwerp en lijken vaak erg veel op een sneaker.

Hoge standaarden voor veiligheid en comfort

Vermoeide voeten is een veel gehoorde klacht van mensen die de hele dag in de benen zijn. Dat kan voorkomen bij een staand beroep of een beroep waar je veel moet lopen. Met de goede werkschoen kun je deze klachten voorkomen. In een werkschoen zit bijvoorbeeld een energie absorberende hiel. Dat zorgt ervoor dat je voeten ontlast worden. Je zult minder snel moe worden en veel meer plezier hebben in je werk. 

Voor iedereen de ideale werkschoen

Werkkleding Online probeert voor iedereen een geschikte werkschoen aan te bieden. Gelukkig heeft Puma dezelfde ambitie. Daarom zijn de modellen geschikt voor uiteenlopende beroepsgroepen en voeten. De werkschoenen voor dames van Puma zijn bijvoorbeeld ook erg populair. De modellen lijken opeen sneaker en breken daardoor met de kenmerkende stijl van een werkschoen. Er zijn ook werklaarzen en veiligheidsschoenen van Puma die een meer traditionele vorm hebben. 

Product filters

37 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer