Filters

S3 Werkschoenen

S3 Werkschoenen voor dames en heren

Dit is onze collectie S3 werkschoenen van de beste merken. Daar zitten modellen voor dames en heren tussen. Een veiligheidsschoen met het S3 keurmerk is het meest verkochte type werkschoen. Dat komt omdat ze je voeten tegen vrijwel alles beschermen. Bovendien zijn er tegenwoordig stijlvolle en lichtgewicht S3 werkschoenen. Op deze pagina staan bijvoorbeeld hippe sneakers en S3 veiligheidsschoenen met een zakelijk model.

Enorm veel keuze in S3 veiligheidsschoenen

Werkkleding Online probeer klanten zo veel mogelijk opties aan te bieden. Dankzij onze grote voorraad heb je jouw nieuwe werkschoenen bovendien snel in huis. Wij hebben S3 werkschoenen van vooraanstaande merken zoals Puma, Redbrick, Grisport, Lowa, Bata en Emma. Bovendien hebben we schoenen in kleine, minder gangbare maten zoals 35, 36, 37 en 38. Maar ook harde werkers met grote voeten kunnen bij ons voordelig schoenen bestellen. We hebben S3 werkschoenen in maat 50 en zelfs nog groter. In combinatie met de enorme hoeveelheid modellen zit er dus voor iedereen wat tussen.

De S3 werkschoen biedt enorm veel bescherming

S3 is de hoogste normering die een werkschoen kan krijgen. Het is dus ook niet zo verwonderlijk dat S3 veiligheidsschoenen het meest gedragen worden van alle werkschoenen. De schoenen hebben een gewapende neus en een perforatiebestendige zool. Ze zijn antistatisch en bieden bescherming tegen schadelijke stoffen zoals terpentine, olie, koolwaterstoffen en brandstoffen. Zoals alle werkschoenen zijn ze schokabsorberend en lopen ze dus erg prettig. Daarbovenop zijn ze waterdicht en beschikt de onderzool over een antislip profiel.

Voor deze beroepsgroepen is een S3 werkschoen beschikt

In principe kan iedereen een S3 werkschoen dragen. Helemaal omdat ze tegenwoordig lichtgewicht zijn en erg prettig zitten. In sectoren met een verhoogd risico voor voetletsels zijn S3 werkschoenen verplicht. Dat zijn onder andere de bouw, de agrarische sector, de metaalindustrie en de logistieke sector. Bij Werkkleding Online kun je zowel S3 werkschoenen hoog als S3 werkschoenen laag vinden.

S3 werkschoenen voor dames en heren

Voor vrouwen was het tot voor kort lastig om prettige en stijlvolle S3 werkschoenen te vinden. Gelukkig is daar verandering in gekomen. Werkkleding Online heeft een ruime keuze aan S3 werkschoenen die speciaal voor dames zijn gemaakt. Ze hebben een aansprekend model en sluiten perfect aan op de vrouwenvoet. Voor heren was er altijd al veel keus. Maar voor hen is er ook heel wat te kiezen bijgekomen. Dat komt omdat er veel lichtere materialen worden gebruikt en er tegenwoordig ook S3 werkschoen sneakers op de markt zijn. Kortom, bij Werkkleding Online vindt iedereen waar hij of zij naar op zoek is.

Product filters

493 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Model schoen

Meer

Geslacht

Meer

Antistatisch

Meer