Filters

Werkschoenen Heren

Extra brede modellen, sneakers, nette werkschoenen en instappers voor mannen vind je op deze pagina. De mooiste heren werkschoenen van topmerken voor de laagste prijs!

Heren werkschoenen: sneakers, instappers, nette modellen en meer

De beste werkschoenen van heren staan op deze pagina verzameld. Werkkleding Online verkoopt veiligheidsschoenen van topmerken zoals Bata, Lowa, Grisport, Redbrick en Puma. Je vindt hier werkschoen sneakers of juist casual en nette werkschoenen voor op kantoor. Mannen hebben vaak net iets andere eisen dan vrouwen. Daarom hebben we hier alle topmodellen voor heren verzameld.

Werkschoenen voor mannen met ieder keurmerk

Heren werkschoenen met SB, S1, S1P, S2 en S3 staan allemaal op deze pagina verzameld. Via de filters aan de zijkant van je scherm selecteer je de producten waar je naar op zoek bent. Werkschoen komen in allerlei soorten en maten. Zwart en bruin zijn nog steeds de meest populaire kleuren. Maar je ziet ook steeds vaker veiligheidsschoenen met een meer opvallend design. Werkschoen sneakers zijn bijvoorbeeld in talloze kleuren verkrijgbaar. Werklaarzen krijgen het keurmerk S4 of S5. Die staan bij ons in een aparte categorie.

Veiligheidsschoenen voor heren in alle maten

De branche waarin je actief bent bepaalt voor een groot deel het type werkschoen dat je nodig hebt. Op de bouw en in industriële sectoren is het verplicht om S3 werkschoenen te dragen. Magazijnmedewerkers en horecapersoneel hebben genoeg aan een schoen met het S1 keurmerk. Natuurlijk heb je ook persoonlijke voorkeuren die een rol spelen. Het model moet bij je passen en de schoen moet comfortabel zitten. Speciaal daarom hebben we werkschoenen in grote maten. In onze collectie staan bijvoorbeeld maat 50 en 51. Werkkleding Online heeft enorm veel keuze waardoor iedereen een passende werkschoen voor heren vindt.

De juiste materialen voor de beste producten

Op veiligheid moet nooit bespaard worden. Bij werkschoenen is dit zeker het geval. Stevige materialen zijn cruciaal om je voeten te beschermen. Tegelijkertijd zorgt de zool en de hak ervoor dat je comfortabel loopt. Je lichaamsgewicht wordt optimaal verdeeld. Hierdoor krijg je minder snel last van vermoeide voeten en pijnlijke gewrichten. Dankzij ademende materialen werk je de hele dag op een prettige manier. Moderne materialen zijn lager in gewicht. Dat resulteert in lichtgewicht werkschoenen die je voeten toch nog de optimale bescherming bieden.

Werkschoenen zonder stalen neus

Lang niet iedere beroepsgroep is op zoek naar schoenen die je voeten beschermen tegen vallende voorwerpen of scherpe objecten van onderaf. Daarom verkopen wij ook werkschoenen zonder stalen neus. Die zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor horecapersoneel en zorgmedewerkers. Zij hebben baat bij lichtgewicht werkschoenen die prettig lopen en voorkomen dat je vermoeide voeten krijgt. Op Werkkleding Online staat alles overzichtelijk per categorie ingedeeld. Als je op zoek bent naar een werkschoen sneaker zonder stalen neus dan vink je dat eenvoudig aan. Vervolgens zie je welke schoenen in ons assortiment voldoen aan jouw wensen. Bovendien profiteer je bij ons van de laagste prijzen voor werkkleding en werkschoenen!

Categorieen

Product filters

1489 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Breedtemaat

Meer