Filters

Koksbuizen Damen en Heren

Koop de koksbuis die helemaal bij jou past. Kies voor een koksbuis in het zwart of wit en met of zonder bedrukking.

Koksbuizen kopen voor dames en heren

Zowel dames als heren bestellen hier koksbuizen met een ideale pasvorm. We verkopen hoogwaardige modellen. Ze zijn hoofdzakelijk van katoen gemaakt zodat ze ademend zijn. Dat is prettig wanneer je in een warme keuken aan het werk bent. Voor chef-koks en keukenpersoneel hebben wij de juiste werkkleding in huis!

Koksbuizen in zwart en wit met korte en lange mouwen

Iedereen heeft zijn of haar voorkeuren als het op kleding aankomt. Er zit veel variatie tussen verschillende koksbuizen. Zwart, groen, wit en blauw zijn de meest populaire kleuren. Verder zie je tegenwoordig ook steeds meer koksbuizen met een patroon. Denk daarbij onder andere aan geruite, gestreepte en geblokte exemplaren. Daarnaast zijn er koksbuizen met een rits. Die beginnen de laatste jaren steeds populairder te worden. Werkkleding Online verkoopt koksbuizen met lange en korte mouwen. Zo blijf je in de zomer ook lekker koel en fris tijdens werktijd.

Koksbuizen laten bedrukken met naam of logo

Bij Werkkleding Online bestel je koksbuizen met of zonder bedrukking. Het is geen enkel probleem om een naam op werkkleding te printen. Dat kan de naam van het bedrijf zijn, maar ook van de kok zelf. Een koksbuis personaliseren behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Een logo op het kledingstuk laten drukken is voor ons ook geen probleem. Vraag gerust wat de mogelijkheden zijn of ontwerp je eigen design met onze bedrukkingsmodule. Klanten van Werkkleding Online rekenen op de laagste prijzen, een vriendelijke service en een snelle levering!


Product filters

27 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Merk

Meer