Filters

S1 Werkschoenen

Vind je favoriete S1 sneaker, nette werkschoen of instapper en kies voor de laagste prijs! 

S1 werkschoen sneakers en instappers voor heren en dames

Op deze pagina staan S1 werkschoenen in alle soorten en maten en voor heren en dames. Klanten bij Werkkleding Online zijn het immers gewend om veel keuze te hebben. Tegenwoordig zijn de veiligheidsschoenen met het model van een sneaker erg populair. Als je op kantoor werkt dan ben je wellicht op zoek naar casual of nette werkschoenen. Op deze pagina vind je al deze stijlen in veel verschillende modellen. Kenmerkend aan werkschoenen met het S1 keurmerk is dat ze allemaal voorzien zijn van een metalen neus en een gesloten hak.

Werkschoenen S1 zijn ideaal voor verschillende sectoren

S1 Veiligheidsschoenen worden veel gedragen in de horeca, in de zorg en door magazijnmedewerkers. Het zijn lichtgewicht werkschoenen die comfortabel zitten en toch de bescherming geven die je voeten nodig hebben. In veel beroepssectoren is het dragen van S1 werkschoenen verplicht. Personeel in de logistiek is bijvoorbeeld vereist om hun voeten de juiste bescherming te bieden. Schilders kiezen eveneens vaak voor veiligheidsschoenen met het S1 keurmerk.

S1 Veiligheidsschoenen van de beste merken

Bij Werkkleding Online vind je de beste werkschoenen voor de laagste prijzen. Werkschoenen van merken zoals Grisport, Emma, Redbrick, Atlas, Lowa, Caterpillar/CAT en Puma kun je allemaal in deze winkel vinden. Bovendien is er een grote voorraad en zijn er veel maten. Zowel heren en dames zullen dus geen problemen hebben om hier mooie en passende werkschoenen te vinden. Werkschoenen in de maten 37, 38 en 50 zijn vaak lastig te krijgen. Bij Werkkleding Online zijn deze op voorraad en vind je al veiligheidsschoenen vanaf maat 35. De grootste schoenmaat die je hier koopt is 51. Kortom. Bij deze winkel bestelt iedereen de juiste werkschoenen!

Product filters

113 resultaten

Maat

Meer

Merk

Meer

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Model

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer