Filters

FE Engel Werkbroeken

De mooiste werkbroeken van FE Engel voor echte professionals en voor de laagste prijs!

FE Engel Werkbroeken met of zonder bedrukking bestellen

Werkkleding van FE Engel mag natuurlijk niet ontbreken op de website van Werkkleding Online. Het merk maakt voor zowel dames als heren kwalitatief hoogstaande werkbroeken en natuurlijk ook andere werkkleding. Die bieden de stevigheid en flexibiliteit die je nodig hebt wanneer je hard aan het werk bent. Het spreekt voor zich dat je de werkbroeken van FE Engel bij Werkkleding Online met bedrukking desgewenst met bedrukking bestelt.

Een betaalbare werkbroek voor iedereen

FE Engel is een specialist als het aankomt op het maken van kleding voor medewerkers in de bouw, schilders en andere veeleisende beroepen. Dit Deense merk is al sinds 1927 bezig met het produceren van hoogwaardige kledingstukken. Werkkleding van Engel is inmiddels een begrip op zich. In ons assortiment vind je veel praktische werkbroeken met reflecterende materialen. Hierdoor werk je in het donker of op plekken met minder zicht veilig en verantwoord. Dankzij de handige zakken op de broeken heb je alles bij de hand. In een aantal modellen van FE Engel zitten bovendien kniestukken verwerkt.

Werkbroeken in alle kleuren en maten

Je draagt graag een werkbroek die helemaal bij jou past. Dat geldt op professioneel niveau, maar zeker ook als het aankomt op stijl. FE Engel heeft broeken in allerlei kleuren. Wit is bijvoorbeeld populair onder schilders. Maar we zien ook dat de zwarte en blauwe werkbroeken van FE Engel veel verkocht worden. Om je werkbroek helemaal persoonlijk te maken laat je ze bij Werkkleding Online bedrukken. Wij hanteren goedkope tarieven en ook borduren is geen enkel probleem.

Product filters

45 resultaten

Prijs

Meer

Pijplengte

Meer