Filters

Nette Werkschoenen

Stevige werkschoenen met een nette uitstraling die je zowel op kantoor als tijdens zware werkzaamheden draagt.

Nette werkschoenen voor op kantoor

Dit is onze collectie nette werkschoenen van de beste merken. Hiermee zijn je voeten beschermd en zie je er toch nog representatief uit. Dat is ideaal wanneer je deels op kantoor werkt of afspraken hebt met klanten. Je hoeft dan niet steeds van schoeisel te wisselen. Nette werkschoenen passen perfect bij een pak, pantalon of uniform. Ze worden onder andere gedragen door managers, medewerkers in de horeca en winkelpersoneel.

Nette werkschoenen voor iedere gelegenheid

Op deze pagina staan nette werkschoenen met het keurmerk S1, S2 en S3. De meest voorkomende kleuren zijn zwart en bruin. Dat past bij het vrijwel tijdloze design van nette werkschoenen. Bovendien staat dat goed onder een pak, nette broek of bij een chique horecagelegenheid. S3 werkschoenen hebben een metalen neus en een beschermende tussenzool. Met dit type schoen mag je in principe overal aan het werk. Perfect dus voor managers en medewerkers in de bouw of in een industriële sector.

De beste merken voor een mooie prijs

Werkkleding Online is dé plek voor harde werkers die op zoek zijn naar de beste prijzen voor werkkleding en werkschoenen. Tussen ons aanbod staan louter hoog aangeschreven merken. Nette werkschoenen van Atlas, Bata, Elten, Emma, Redbrick en Maxguard stellen eigenlijk nooit teleur. Ze combineren een stijlvol ontwerp met een laag gewicht. Daarbovenop voldoen ze aan de veiligheidsvoorschriften. Bij Werkkleding Online vind je de beste deals!

Product filters

14 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Geslacht

Meer

Breedtemaat

Meer