Filters

Zorgjasjes en Tunieken

Zorgmedewerkers vinden hier jasjes en tunieken. De mooiste zorgjassen voor dames en heren goedkoop en snel bezorgd!

Professionele jassen en tunieken voor medewerkers in de zorg

Met een goede zorgjas of tuniek van hoge kwaliteit werk je prettiger en efficiënter. Bovendien ben je lekker makkelijk te herkennen als medisch professional. Op deze pagina vind je de beste merken en en tunieken jassen in alle kleuren en maten. Ideaal voor verpleegkundigen, medewerkers in de thuiszorg, fysiotherapeuten en andere medische beroepen. 

Goedkope zorgjasjes en tunieken voor de laagste prijs

Verpleegkundigen, doktoren en medewerkers in de thuiszorg en ouderenzorg dragen allemaal een zorgjas. Daarnaast zijn er speciale zorgjassen voor dames en heren. Werkkleding Online weet deze allemaal goedkoop aan te bieden. Voor grote maten zorgjassen ben je eveneens op de juiste pagina. Profiteer van onze snelle levering en uitstekende service!

Zorgjasjes voor dames en heren

Kleding in de zorg dient praktisch en hygiënisch te zijn. Daarbovenop geven ze medewerkers voldoende bewegingsvrijheid en een professionele uitstraling. Zorgmedewerkers zijn onmiddellijk herkenbaar door hun kleding. Op deze pagina vind je zorgjassen voor dames en heren. Onze grote selectie garandeert de ideale pasvorm voor iedereen die in de zorg actief is.

Zorgjasjes dames sale in alle kleuren en maten

Wit, groen en blauw zijn de meest herkenbare kleuren voor zorgpersoneel. Deze kleuren zijn dan ook goed vertegenwoordigd in ons assortiment voor doktoren, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel. Daarnaast is het mogelijk om meer opvallende kleuren te bestellen. Bij Werkkleding Online vind je zorgjassen in grote en kleine maten. Daarom slaagt bij ons iedereen in het vinden van de perfecte werkkleding. Bovendien profiteer je van gratis verzending vanaf een bedrag van €75,-.

Bedruk zorgkleding met logo's en naam

Werkkleding Online is gespecialiseerd in het bedrukken van werkkleding. Met een logo en naam zie je er tenslotte nog professioneler uit. Wij verzorgen elk type bedrukking. Hierdoor is zorgpersoneel nog herkenbaarder. Maak eenvoudigweg gebruik van onze module om precies aan te geven welke bedrukking je wenst te hebben en op welke plek deze moet komen. Meerdere bedrukkingen per zorgjas is voor ons geen enkel probleem!

Comfortabele zorgtunieken voor dames en heren

Op deze pagina staat ons aanbod tunieken voor in de zorg. Werkkleding Online probeert klanten zoveel mogelijk keus te geven. Daarom vind je hier tunieken in alle soorten en maten. Bovendien bestel je ze in verschillende kleuren. Wit, blauw en groen zijn de meest voorkomende kleuren in de zorg. Maar we verkopen eveneens medische tunieken in andere uitvoeringen. Er staan bovendien getailleerde zorgtunieken speciaal voor dames in ons assortiment. Een bedrukking laten aanbrengen is bij ons geen enkel probleem. Laat een logo of naam goedkoop aanbrengen op je zorgtuniek. Klanten van Werkkleding Online profiteren van een uitstekende service en lage prijzen!

Doktersjassen kopen voor de laagste prijs

Een arts kan niet zonder een doktersjas. Ze zijn herkenbaar en de jas heeft handige zakken voor medische instrumenten. Daarnaast bieden ze bescherming tegen vloeistoffen en vuil. Op deze pagina staan doktersjassen voor dames en heren. Je vindt ze met korte en lange mouwen. Voor grote en kleine maten doktersjassen ben je eveneens op de juiste pagina. Daarnaast is een jas laten personaliseren met een bedrukking of borduursel geen enkel probleem! Hiervoor kies je eenvoudigweg een naam of logo en geef je via de module aan op welke plek de opdruk dient te staan. Bovendien profiteer je van onze lage prijzen en een uitstekende service.  

Product filters

10 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Geslacht

Meer