Filters

Terratrend Werkbroeken

Korte en lange werkbroeken van topmerk Terratrend voor de laagste prijzen!

Terratrend werkbroeken met of zonder bedrukking bestellen

Terratrend Job maakt no nonsense werkbroeken voor een betaalbare prijs. En uiteraard bestel je deze hoogwaardige broeken ook gewoon goedkoop bij Werkkleding Online. Terratrend Job is een onderdeel van Terrax, een Duits merk. Omdat ze een achtergrond in modekleding hebben, zijn de werkbroeken niet alleen stevig en praktisch, maar ook modieus. Bij Werkkleding Online hanteren we lage prijzen, ook voor de bedrukking van werkbroeken.

Werkbroeken voor dames en heren

Mannen en vrouwen hebben meestal iets andere eisen als het op broeken aankomt. Dat heeft voor een groot gedeelte te maken met de pasvorm. Gelukkig heeft Terratrend Job verschillende modellen voor dames en heren. Daardoor kan iedereen comfortabel naar het werk. Het vinden van een passende werkbroek is nog nooit zo makkelijk geweest.

Van alle gemakken voorzien met Terratrend

Terratrend zit al even in het vak en weet daardoor precies wat harde werkers nodig hebben. Zo zitten de zakken bijvoorbeeld allemaal op een erg praktische plaats. Een heel aantal van de broeken zijn al voorzien van reflecterende onderdelen. Hierdoor ben je ook op donkere plekken goed zichtbaar en werk je veilig en verantwoord. In een aantal werkbroeken van Terratrend zitten speciale zakken voor je mobiele telefoon en je rolmaat. In de meeste modellen zitten speciale kniestukken voor je kniebeschermers. Ook zit er veel stretch in de werkbroeken waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Kortom, een werkbroek van Terratrend maakt werken makkelijker!

Product filters

5 resultaten