Filters

Bata Werkschoenen

Werkschoenen Bata

Als je werkschoenen van Bata wilt kopen dan moet je bij www.werkkledingonline.com zijn. Hier kun je veel verschillende modellen vinden van SB, S1, S2en S3 veiligheidsschoenen. Daardoor is er voor iedereen wel een geschikt model in een geschikte prijsklasse. De schoenen van Bata kunnen bovendien in uiteenlopende sectoren gebruikt worden, zoals de zorg, automotive, logistiek, horeca en plekken waar met chemische stoffen gewerkt wordt. 

Stijlvolle werkschoenen die aan alle eisen voldoen

Veiligheid staat altijd op de eerste plaats bij de schoenen van Bata. Maar natuurlijk wil het oog ook wat. De laatste jaren is er veel meer keuze gekomen in kwalitatief hoogstaande veiligheidsschoenen. En dat komt niet in het minst door de inbreng van Bata. Het merk heeft werkschoenen in klassieke modellen, maar ook sneakers, businessschoenen en laarzen. Bata is al jarenlang een begrip in de bouw, industrie en scheepvaart. Veel werkgevers en werknemers willen niks anders meer. En dat is ook niet nodig met zoveel keuze in werkschoenen van hoge kwaliteit in allerlei stijlen. Het merk Bata Industrials is speciaal opgericht om werklieden te voorzien in gespecialiseerd schoeisel. Het zijn de perfecte schoenen voor de echte professional. 

Comfort en veiligheid met de schoenen van Bata

Werkschoenengebruik je om je voeten de juiste bescherming te geven. Een stalenneus zorgt er bijvoorbeeld voor de je tenen veilig zijn als je iet slaat vallen. Maar de schoenen van Bata gaan veel verder dan dat. Het comfort van een schoen is namelijk minstens zo belangrijk. Veel professionals met staande beroepen krijgen last van vermoeide voeten en gewrichten. Dat komt door de houding waarin je staat en de stand van je voeten. Door de comfortabele zolen van Bata sta je automatisch in de juiste houding. Daardoor zullen je voeten veel minder snel moe zijn en worden gewrichten in je lichaam ontlast. 

Continu op zoek naar verbeteringen

Werkschoenen van een goed merk geven dus veel comfort en helpen je bij het bestrijden van pijn in de gewrichten en zelfs in de rug. Met meer dan 100 jaar ervaring weet Bata inmiddels precies wat jouw voeten nodig hebben. Bovendien beschikt het merk over een eigen team van wetenschappers en een eigen laboratorium. De werkschoenen worden dus continu doorontwikkeld. Hierdoor behoudt Bata zijn leidinggevende positie op het gebied van veiligheidsschoenen.

Product filters

18 resultaten

Prijs

Meer

Merk

Meer