Filters

Bata Werkschoenen

Stevige veiligheidsschoenen van Bata in standaard en extra brede maten. Bata schoenen voor dames en heren voor de laagste prijs!

Hoge en lage werkschoenen van Bata voor dames en heren

Als je werkschoenen van Bata wilt kopen dan moet je Werkkleding Online zijn. Hier kun je veel verschillende modellen vinden van SB, S1, S2 en S3 Bata veiligheidsschoenen. Daardoor is er voor iedereen wel een geschikt model in de gewenste prijsklasse. De schoenen van Bata kunnen bovendien in uiteenlopende sectoren gebruikt worden, zoals de zorg, automotive, logistiek, horeca en plekken waar met chemische stoffen gewerkt wordt.

S3 Werkschoenen voor in de bouw, zware industrie, agrarische sector en meer

Veiligheid staat altijd op de eerste plaats bij de schoenen van Bata. Maar natuurlijk wil het oog ook wat. De laatste jaren is er veel meer keuze gekomen in kwalitatief hoogstaande veiligheidsschoenen. En dat komt niet in het minst door de inbreng van Bata. Het merk heeft werkschoenen in klassieke modellen, maar ook sneakers, businessschoenen en laarzen. Bata is al jarenlang een begrip in de bouw, industrie en scheepvaart. Veel werkgevers en werknemers willen niks anders meer. En dat is ook niet nodig met zoveel keuze in werkschoenen van hoge kwaliteit in allerlei stijlen. Het merk Bata Industrials is speciaal opgericht om harde werkers te voorzien in gespecialiseerd schoeisel. Het zijn de perfecte schoenen voor de echte professional. 

Comfort en veiligheid met Bata veiligheidsschoenen

Werkschoenengebruik je om je voeten de juiste bescherming te geven. Een stalenneus zorgt er bijvoorbeeld voor de je tenen veilig zijn als je iets slaat vallen. Maar de schoenen van Bata gaan veel verder dan dat. Het comfort van een schoen is namelijk minstens zo belangrijk. Veel professionals met staande beroepen krijgen last van vermoeide voeten en gewrichten. Dat komt door de houding waarin je staat en de stand van je voeten. Door de comfortabele zolen van Bata sta je automatisch in de juiste houding. Daardoor zullen je voeten veel minder snel moe zijn en worden gewrichten in je lichaam ontlast. 

Werkschoenen van Bata Industrials in standaard of extra brede maten

Werkschoenen van een goed merk geven dus veel comfort en helpen je bij het bestrijden van pijn in de gewrichten en zelfs in de rug. Met meer dan 100 jaar ervaring weet Bata inmiddels precies wat jouw voeten nodig hebben. Bovendien beschikt het merk over een eigen team van wetenschappers en een eigen laboratorium. De werkschoenen worden dus continu doorontwikkeld. Hierdoor behoudt Bata zijn leidinggevende positie op het gebied van veiligheidsschoenen. Heb je brede voeten? Dat is ook geen probleem! Want Bata Industrials heeft extra brede modellen werkschoenen. 

Product filters

17 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Model schoen

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer