Filters

Instappers

Werkschoenen zonder veters zoals klompen en instappers die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Wij hebben de goedkoopste instap klompen voor dames en heren!

Stevige instappers en klompen voor dames en heren

Voor onze collecte instappers moet je op deze pagina zijn. Het kan een groot voordeel zijn dat je zo in je werkschoenen stapt en ze ook zo weer uittrekt. Bijvoorbeeld wanneer je jouw schoenen op een werkdag vaak aan- en uitdoet. Door de elastische eigenschappen zit een instap werkschoen bovendien altijd comfortabel. Werkschoenen zonder veters voor dames en heren staan op deze pagina verzameld.

Instappers voor personeel in de zorg en de keuken

In de zorg- en foodsector zijn instappers populair. Door het ontbreken van veters zijn ze namelijk erg gemakkelijk schoon te houden. Het materiaal aan de bovenkant is vaak van kunststof, in veel gevallen Lorica, en daardoor extra glad. Witte instappers worden onder andere veel gedragen door zorgmedewerkers, verpleegkundigen en keukenpersoneel. De kleur ziet er namelijk erg hygiënisch uit. Helemaal wanneer je ze goed schoon houdt.

Werkschoenen zonder veters 

Schoenen die geen veters hebben zijn extra veilig. Bovendien zijn ze erg prettig wanneer je met handschoenen aan werkt. Want veterstrikken is dan een stuk lastiger. Een paar instappers zijn in veel gevallen ideaal. Bijvoorbeeld wanneer je de schoenen herhaardelijk aan en weer uit moet trekken. Het is dus geen wonder dat instap klompen voor heren en dames populair zijn in e horeca en voor medisch personeel. 

Instap werkschoenen van ieder keurmerk

Dat je zo in je voeten kan stappen heeft geen invloed op het keurmerk. Werkschoen instappers zijn verkrijgbaar in SB, S1, S1P, S2 en S3. Je voeten zijn dus net zo goed beschermd als met andere veiligheidsschoenen. Op deze pagina zijn instappers van de beste merken verzameld. Dat zijn bijvoorbeeld Grisport, Buckler, Safety Jogger, SIKA en Sixton. Bij Werkkleding Online profiteren klanten van lage prijzen en een uitstekende service!

Product filters

0 resultaat

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer