Filters

Schoonmaakkleding voor Dames en Heren

Alle schoenen, shirts, tunieken en broeken voor schoonmakers staan op deze pagina verzameld.

Goedkope schoonmaakkleding dames en heren

Bestel dé perfecte schoonmaakkleding eenvoudig via deze pagina. We hebben alle kledingstukken voor hardwerkende schoonmakers, schoonmaaksters en interieurverzorgers voor je verzameld. Dat zijn topmodellen van de beste merken zodat jij je werk onverstoord uitvoert. Kies bijvoorbeeld voor een lichtgewicht schoonmaakbroek, een vlot T-shirt of een schort met buidelzak. Schoonmaakkleding hoort lekker te zitten zodat jij alle bewegingsvrijheid hebt.

Schoonmaakkleding voor de zomer en de winter

Uiteraard hebben we een collectie voor in de winter en de zomer. Als je de kleding graag laat bedrukken is dat geen enkel probleem. Wij voorzien je schoonmaakkleding van bedrukkingen die extra goed bestand zijn tegen water, schoonmaakmiddelen, chloor en andere chemicaliën. Hierdoor geniet je stukken langer van de kleding die je bij Werkkleding Online bestelt.

Schoonmaakkleding in alle soorten en maten

Voor schoonmaakkleding voor dames en heren ben je op de juiste website. Je bestelt bij ons goedkoop en eenvoudig stijlvolle modellen waar je lekker in werkt. Een skinny schoonmaakbroek met stretch staat bijvoorbeeld gewoon in ons assortiment. Daarnaast zijn er lekker loszittende exemplaren. Werkkleding Online heeft als doel om iedereen de perfecte werkkleding aan te bieden. Daarom verkopen wij werkkleding in grote en in kleine maten.

Laat je schoonmaakkleding bij ons bedrukken

Bedrijven rusten hun werknemers graag uit met een mooie bedrukking. Zo ziet iedereen direct voor wie een schoonmaker werkt. Het laten printen van de naam van een werknemer gebeurt ook steeds vaker. Hierdoor spreken klanten een schoonmaker gemakkelijk bij naam aan. Dat is een extra stukje klantenbinding en service. Werkkleding Online verzorgt hoogwaardige bedrukkingen. Voor schoonmaakkleding maken we gebruik van bedrukkingen die resistent zijn tegen schoonmaakmiddelen, water en chloor. Het laten plaatsen van een borduursel is geen enkel probleem. Bij Werkkleding Online doen we er alles aan om onze klanten tegemoet te komen!


Product filters

122 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Geslacht

Meer