Filters

Atlas Werkschoenen

Werkschoen sneakers, nette werkschoenen en brede maten van Atlas voor dames en heren.

Atlas Werkschoenen voor een veilige werkomgeving

Het hoofddoel van een werkschoen is nog altijd om de veiligheid van harde werkers te garanderen. In veel branches is het dragen van veiligheidsschoenen verplicht. Atlas is al jaren een van de toonaangevende merken als het op bedrijfskleding aankomt. Dat het merk verder gaat dan alleen veiligheid is duidelijk te zien aan de stijlvolle designs van de schoenen. Daardoor zijn ook veel vrouwen erg tevreden over de schoenen van Atlas. Er zijn bijvoorbeeld hippe sneakers die aan alle veiligheidseisen voldoen en casual bedrijfsschoenen voor heren. 

Een passende schoen voor iedere branche

Atlas heeft een enorme collectie werkschoenen. Bij werkschoenenonline.com hebben klanten een enorme keuze. Werkschoenen voor werkgevers en werknemers uit verschillende branches moeten voldoen aan uiteenlopende eisen. Atlas komt al deze mensen tegemoet. Je zult bijvoorbeeld schoenen vinden voor schilders, personeel in de zorg, bouwvakkers, magazijnmedewerkers en mensen die actief zijn in de agrarische sector. S1 en S3 zijn de meest gebruikte werkschoenen. En daarvan heeft Atlas een groot assortiment. De schoenen in deze categorie hebben allemaal een gewapende neus. De S3 werkschoen heeft daarbovenop een zool die perforatie van objecten van onderaf voorkomt. Atlas is door de jaren heen een begrip geworden voor werkgevers en werknemers over de hele wereld. 

Van werkschoen sneakers tot nette werkschoenen

Een werkschoen moet je comfort en veiligheid bieden. Maar tegenwoordig kun je er ook gewoon stijlvol bijlopen tijdens werkuren, ongeacht de aard van je werk. Atlas gaat met de tijd mee en volgt de mode op de voet. De werkschoen sneakers van Atlas zijn bijvoorbeeld erg populair. Maar ook business schoenen die voldoen aan de veiligheidseisen staan tussen het assortiment. Wanneer je liever een traditioneel uitziende werkschoen wilt hebben dan is dat uiteraard ook geen probleem. Alle werkschoen op deze pagina voldoen aan de hoge eisen die Atlas aan zichzelf stelt. Heb je brede voeten? Geen probleem! Want Elten heeft extra brede werkschoenen in het assortiment staan. 

Elten BOA om je veters te strikken

Een heel aantal schoenen van Elten is voorzien van het BOA® Fit System. Hierdoor hoef je nooit meer je veters te strikken. Op de werkvloer is dat extra handig. Helemaal wanneer je handschoenen draagt. Om je Elten BOA schoenen te strikken, draai je eenvoudigweg aan het wieltje dat bovenop de schoen zit. Het losmaken van de veters is nog eenvoudiger. Hiervoor hoef je slechts op de release knop op het midden van het wiel te drukken. Het BOA systeem stelt dragers in staat om hun schoenen snel aan en uit te trekken. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe strak jij je werkschoenen draagt. Dat kun je namelijk veel preciezer bepalen met het wieltje van het boa veterstriksysteem. 

Werkschoenen met BOA sluiting op je Elten werkschoen

Eigenlijk zitten er helemaal geen veters meer in de Elten BOA schoenen. Deze zijn vervangen door een metalen draad. Hierdoor zijn de werkschoenen met BOA niet alleen handiger, ze zijn ook veel duurzamer. Er is namelijk geen kans meer dat je veters het begeven. Steeds meer mensen raken overtuigd van dit type werkschoenen van Elten. Het systeem is uitgevonden voor in de sport. Inmiddels wordt het gelukkig ook volop gebruikt voor werkschoenen. Met Elten BOA werkschoenen weet jij dat je er helemaal klaar voor bent. 

Product filters

192 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Model

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer