Filters

Havep werkbroeken

Bestel goedkoop korte en lange werkbroeken van Havep via deze pagina!

Havep Werkbroeken met of zonder bedrukking bestellen

Met de werkbroeken van Havep werken werkgevers en werknemers door heel Nederland comfortabel en veilig. De modellen kenmerken zich door het geven van veel bewegingsvrijheid, duurzaamheid en een modieus design. Zo zijn er bijvoorbeeld aparte werkbroeken voor dames en heren, jeans en modellen met stretch. Door een werkbroek van Havep te kopen laat je zien dat je de zaken serieus en professioneel aanpakt.

Een Havep Werkbroek voor elke beroepsgroep

Veiligheid en comfort staan altijd op de eerste plaats wanneer een werkbroek gemaakt wordt. Maar met meer dan 150 jaar ervaring heeft Havep de expertise om veel meer met een werkbroek te doen. Ze hebben zich de laatste jaren gespecialiseerd in het maken van werkbroeken voor elke branche. Schilders hebben bijvoorbeeld net weer andere eisen dan een bouwvakker, hovenier of timmerman. Havep maakt korte werkbroeken en modellen met en zonder afritsbare pijpen. Hierdoor kun je ook in de zomer bij warm weer prettig werken.

Modieus en professioneel

Een werkbroek is tegenwoordig veel meer dan een stevige broek met kniestukken en extra zakken. Je werkkleding is belangrijk voor de presentatie van het bedrijf en jezelf. Je ziet daarom ook steeds meer verschil in de onderlinge modellen. Je hebt tegenwoordig bijvoorbeeld werkbroeken van spijkerstof, katoen en slim fit werkbroeken. Die zijn bovendien in allerlei kleuren te bestellen. Wit is bijvoorbeeld een populaire kleur onder schilders en medewerkers in de zorg. Daarnaast zien we dat veel mensen een blauwe of zwarte werkbroek kopen. De werkbroeken met camouflage print zijn ook weer helemaal in de mode. Bij Werkkleding Online proberen we onze klanten zo veel mogelijk keuze te geven. Daarom bieden we werkbroeken in veel verschillende kleuren aan. Voor kleine en grote maten ben je hier eveneens aan het juiste adres!

Havep werkbroeken voor dames

We zien gelukkig steeds meer werkkleding verschijnen die speciaal voor dames gemaakt is. Vooral bij werkbroeken is het erg belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de verschillen tussen vrouwen en mannen. De pasvorm van werkbroeken voor dames is net even anders. Hierdoor zit een werkbroek comfortabeler en zie je er ook meteen een stuk stijlvoller uit. Je hebt bijvoorbeeld werkbroek jeans en zelfs skinny werkbroeken. Dankzij de vele maten die wij op deze website aanbieden zal het voor elke vrouw mogelijk zijn om een model te vinden dat aan alle wensen voldoet.

Populaire modellen van Havep

Havep is een merk van Nederlandse bodem en is al sinds 1865 actief. In al die jaren hebben ze een behoorlijke reputatie opgebouwd onder de hardwerkende inwoners van ons land. Werkgevers en werknemers zijn onder de indruk van de duurzaamheid en stijl van de werkbroeken van Havep. Daar zitten inmiddels ook een aantal kenmerkende modellen tussen. De Havep 8597 is daarvan waarschijnlijk de meest populaire. Dit model combineert een geweldige pasvorm met stijl en dankzij de slim geplaatste zakken heb je altijd alles bij de hand. Als je op zoek bent naar een werkbroek met nog meer zakken dan is de Havep Worker Pro 8730 een goede optie. We zien ook dat de Havep 8634 een gewilde werkbroek is dankzij het slanke ontwerp. Voor welke broek je ook kiest, met Havep haal je altijd kwaliteit in huis.

Product filters

45 resultaten

Maat

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Prijs

Meer