Filters

Elten Werkschoenen

Werkschoen sneakers, brede maten en nette modellen van Elten voor zowel dames als heren.

Nette werkschoenen en werkschoen sneakers voor dames en heren

Elten maakt stevige werkschoenen die ook nog eens stijlvol zijn. Bij Werkkleding Online vindt je een enorm assortiment van Elten. Daar zitten werkschoenen voor die geschikt zijn voor uiteenlopende beroepsgroepen, zoals de horeca, de zorg, de bouw, de scheepvaart, logistiek en automotive. Bij elk type werk is het belangrijk dat je comfortabel kunt staan en lopen. Je voeten krijgen natuurlijk wel wat te verduren als je de hele dag in de benen bent. Dankzij slimme, innovatieve ideeën worden je voeten dankzij de werkschoenen van Elten ontlast.

De veiilgheidsschoenen van Elten zijn toonaangevend in veiligheid en stijl

Elten is een bekend merk dat zich al sinds 1910 bezighoudt met het produceren van werkschoenen van hoge kwaliteit. In al die jaren hebben ze behoorlijk wat wetenschappelijk onderzoek gedaan. Dat heeft geleid tot werkschoenen die je voeten beschermen en ontzettend lekker zitten. Ze zorgen voor een ergonomische pasvorm zodat je in de goede houding staat en je voeten voldoende ondersteuning krijgen.Daarbovenop zijn de werkschoenen van Elten zeer stijlvol. Bij de meeste modellen kun je niet eens zien dat het veiligheidsschoenen zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een model dat op een sneaker lijkt. Verder zijn er nette werkschoenen, instappers en laarzen. 

Brede maten en damesmodellen: de juiste veiligheidsschoen voor elk type voet

Elten heeft de ambitie om elke werknemer de perfecte schoenen aan te bieden. Daarom hebben ze onder andere een speciale lijn voor dames. Voor vrouwen was het in het verleden weleens moeilijk om een passende en mooie werkschoen te vinden. Een vrouwenvoet is iets smaller dan die van de man en dat vraagt om een andere model schoen. Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom maakt Elten tegenwoordig ook modellen die vrouwen aanspreken. Het is dus gedaan met de zware en lompe werkschoen. Tegenwoordig kun je er als vrouw elegant en stijlvol bij lopen zonder dat dit ten koste gaat van je comfort en veiligheid. 

Elten werkschoenen die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften

Afhankelijk van het werk dat je doet moeten je schoenen voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Die zijn wettelijk vastgelegd volgens normen van de Europese Unie. Wanneer er de kans bestaat dat er iets zwaars op je voet valt dan moeten je schoenen bijvoorbeeld minimaal voldoen aan S3. Als je in de horeca werkt dan zal een S1 schoen over het algemeen voldoende zijn. Deze zorgen voor een comfortabele pasvorm, een ergonomische houding en minder snel moe wordende voeten. Een werkschoen is namelijk veel meer dan directe bescherming voor je voeten. Ze dienen ook klachten op de lange termijn te voorkomen. Dat doen ze door je voeten en gewrichten te ontlasten. 


Product filters

291 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Model

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer