Filters

Grisport Werkschoenen

Stevige nette werkschoenen, sneakers en werklaarzen voor dames en heren bestel je hier!

Hoge en lage werkschoenen die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften

De werkschoenen van Grisport hebben al een behoorlijke reputatie opgebouwd. Met name de Grisport 803 is een zeer populair en veel verkocht model. Dankzij het gebruik van duurzame materialen en zorgvuldig onderzoek is het merk in staat om veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit te maken. Op Werkkleding Online kun je de veiligheidsschoenen van Grisport goedkoop bestellen. Bovendien zorgen wij altijd voor een zo snel mogelijke levering.

Dames en heren vinden hier de perfecte werkschoen van Grisport

Een veiligheidsschoen is veel meer dan alleen een schoen die klappen op kan vangen. Iedere werkschoen zorgt ervoor dat je voeten optimaal beschermd zijn tegen vermoeidheid en pijnklachten. De werkschoenen van Grisport Safety hebben een ergonomische pasvorm. Daarbovenop heeft de zool van de schoen een schokabsorberend effect. Wanneer je comfortabel loopt en staat dan kun je lekkerder werken. Je wordt minder snel moe en op de lange termijn gaan goede werkschoenen een pijnlijke rug en overbelaste gewrichten tegen. 

De Grisport 803 is de perfecte veiligheidsschoen 

Als het op werkschoenen aankomt dan is er waarschijnlijk geen beter model dan de Grisport 803. Deze veiligheidsschoen met een S3 keurmerk voldoet aan de wensen van hardwerkende mensen in Nederland. Hij heeft een gewapende kruipneus en een metalen plaat in de tussenzool die perforatie voorkomt. Bovendien heeft de inlegzool een krachtige schokdempende werking. Deze kun je er ook gewoon uitnemen wanneer je over eigen, op maat gemaakte inlegzolen beschikt. Aan het comfort is natuurlijk ook gedacht. De binnenvoering is zeer comfortabel en vormt zich helemaal naar de vorm van jouw voet. De hele schoen is gemaakt van duurzame materialen die je voet laten ademen. De Grisport 803 brengt comfort en veiligheid samen in een fantastische werkschoen.

Product filters

64 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer