Filters

Overalls

Dankzij een enorm assortiment kan iedereen op deze pagina de ideale overall bestellen. We hebben overalls in alle kleuren, soorten en maten. Bovendien worden alle producten snel geleverd. Onze klanten profiteren bovendien van lage prijzen. Wanneer je een overall wilt laten bedrukken met een logo of naam dan is dat ook geen enkel probleem. Wij leveren werkkleding van de beste merken zodat harde werkers aan de slag kunnen. 

Overalls kopen van de beste merken en voor de laagste prijs

Om lekker te kunnen werken heb je goede werkkleding nodig. Bij veelberoepsgroepen is het overall nog steeds een cruciaal kledingstuk. Ze zijn comfortabel, makkelijk aan en uit te trekken en beschermen de drager tegen vuil, verf en chemische stoffen. Op www.werkkledingonline.com kun je goedkope overalls in verschillende maten bestellen. Die zijn bovendien van de beste merken die ervaring hebben met het maken van werkkleding. Havep, Hydrowear, Storvik en Toprock maken overalls van hoge kwaliteit. Deze merken hebben zich keer op keer bewezen onder werknemers en werkgevers. 

Overall met naam laten bedrukken

Als je een overall wilt laten bedrukken met je eigen naam of dat van je bedrijf dan is dat geen probleem. Op aanvraag zijn wij in staat om overalls te voorzien van een passende bedrukking. Een naam of logo op je werkkleding staat net ietsje professioneler. Wij zorgen er altijd voor dat bedrukkingen met veel zorg worden uitgevoerd. Ook daarbij krijgen klanten de kwaliteit die ze van Werkkleding Online gewend zijn. 

Een geschikte overall voor iedereen

Wij verkopen overalls in verschillende soorten en maten. Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht voor een passend exemplaar. Er zijn nogal wat beroepsgroepen die gebruik maken van overalls. Je kunt bijvoorbeeld denken aan schilders, laboratoriummedewerkers, personen die actief zijn in de agrarische sector, medewerkers in de voedselindustrie en monteurs. Voor al deze mensen hebben wij een mooi en passend overall voor een lage prijs. 

Overalls in verschillende maten

Door onze enorme collectie hebben we voor iedereen een overall in de juiste maat. We hebben gangbare maten zoals 56, 58, 50 en 62. Maar ook als je op zoek bent naar een kleinere maat overall dan ben je op de juist pagina. Uiteraard hebben we ook grote maten. We hebben overalls in de maat 3XL, 4XL, 5XL en het loopt zelfs door tot en met overalls in maat 7XL. 

Goedkope overalls voor dames

Dames geven weleens aan dat het voor hen nog steeds lastig is om passende werkkleding te kopen die in de smaak valt. Daarom besteden we speciaal aandacht in het aanbieden van overalls voor dames. Dat zijn overalls met over het algemeen een wat kleinere maat. Ook staan er exemplaren tussen die net iets eleganter zijn. Want ook als je op je werk bent loop je er graag netjes en goed verzorgd bij. Voor goedkope overalls voor vrouwen moet je bij www.werkkledingonline.com zijn. 

Voordelige overalls voor heren

Voor heren hebben we een enorm aanbod overalls voor een lage prijs. Mannen met een groot postuur kunnen niet altijd zomaar passende werkkleding vinden. Speciaal voor hen staan er op deze pagina overalls met grote maten. Overalls worden door allerlei beroepsgroepen gebruikt. Schilders, automonteurs, laboratoriummedewerkers en medewerkers in de voedselindustrie en de agrarische kunnen nu goedkoop overalls bestellen die snel worden geleverd. 

Verschillende kleuren en materialen

Tussen ons aanbod staan overalls in allerlei kleuren. Je kunt kiezen voor de redelijk standaard kleuren blauw en wit. Maar ook als je een roze, zwarte of rode overall wilt dan is dat geen enkel probleem. Daarbovenop kun je een exemplaar van uiteenlopende materialen en stoffen bestellen. Een overall van katoen behoort tot de mogelijkheden. Maar we hebben ook denim overalls van spijkerstof en overalls van polyester. Naast uitvoeringen in één kleur zijn er ook varianten met bonte kleuren en opvallende patronen. 

Overalls met bedrukking

Als je een overall met een bedrukking wil dan moet je ook bij Werkkleding Online zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van professionele bedrukkingen. Door bedrijfskleding te laten bedrukken zien klanten en voorbijgangers meteen bij welk bedrijf medewerkers in dienst zijn. Daarmee geef je een professioneel signaal af en werk je meteen aan een stukje reclame. Onze overalls worden met zorg en precisie bedrukt. Hierdoor komt elke opdruk er altijd erg mooi en vakkundig uit te zien. Het maakt bij ons niet uit of je een logo, naam of slogan op de werkkleding wilt hebben staan. Ook is het geen enkel probleem om bedrukkingen in meerdere kleuren te laten printen. Wij zorgen altijd voor een hoge kwaliteit bedrukking die er ook naar veel gebruik en meerdere wasbeurten onaangetast blijft. 


Product filters

15 resultaten

Maat

Meer

Merk

Meer

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer