Filters

Werkschoen Sneakers

De mooiste en lichtgewicht werkschoen sneakers voor dames en heren met het S1, S1P, S2 of S3 keurmerk. 

Werkschoen sneakers voor dames en heren

Werkschoenen met het model van een sneaker zijn helemaal in de mode. Dankzij het gebruik van speciale materialen zien ze er niet alleen uit als een sportschoen, maar zijn ze ook licht van gewicht en ademend. Je loopt dus lekker soepel met S3 werkschoen sneakers. Op deze pagina staat onze complete selectie. Zowel dames als heren moeten bij Werkkleding Online zijn voor een stijlvolle werkschoen sneaker!

Werkschoen sneakers van de beste merken

Werkschoenen zijn er in allerlei soorten in maten. Bij Werkkleding Online bieden we onder andere werkschoenen sneakers dames S3 en stevige S1P werkschoenen met een uitzonderlijk laag gewich. Veiligheidsschoenen die eruit zijn als gympen vallen vooral in de smaak door de vorm, maar ook omdat ze prettig lopen. Merken zoals Puma en Reebok zijn wereldwijd bekend met hun stijlvolle sneakers. Zij gebruiken hun populairste modellen als voorbeelden voor hun werkschoenen. Redbrick en Maxguard zijn bekende namen onder harde werkers. Zij verkopen inmiddels ook talloze werkschoenen die eruitzien als een sneaker.

De voordelen van een lichtgewicht werkschoen

Werkschoen sneakers vallen bij veel van onze klanten in de smaak. Dat komt in de eerste plaats door de vormgeving. Daarbovenop hebben ze een relatief laag gewicht. Hierdoor heb je het gevoel dat je op sportschoenen loopt. En dat terwijl je voeten optimaal beschermd zijn. Bijvoorbeeld door een stalen neus en een perforatiebestendige tussenzool. De hak absorbeert energie. Hierdoor krijg je minder snel last van vermoeide voeten en pijnlijke gewrichten.

Voor iedereen de perfecte werkschoen sneaker

Bij Werkkleding Online vindt iedereen de ideale werkschoen. Dat komt omdat we een enorm assortiment hebben. Je kiest bijvoorbeeld voor een instapper zonder veters of een sneaker met een BOA sluiting. Zowel dames als heren hebben bij ons veel keuze. In de horeca, de zorg en logistiek zijn werkschoen sneakers al tijden populair. Maar de modellen met een S3 keurmerk draag je ook gewoon in de bouw of de zware industrie. Dankzij onze lage prijzen sluit iedereen een prachtige deal!

Product filters

157 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer