Filters

Tandarts- en tandartsassistentenkleding

De mooiste en meest praktische werkkleding voor tandartsen en tandartsassistenten vind je op deze pagina. Zowel voor dames als heren hebben we een ruim assortiment. De kleding laten bedrukken met naam of logo is uiteraard ook mogelijk.

Tandarts- en tandartsassistentenkleding voor dames en heren

Bestel de mooiste tandartskleding voor de laagste prijzen. Voor tandartsen en tandartsassistenten hebben we de mooiste kleding van de beste merken verzameld. Wit, groen en blauw zijn de meest populaire kleuren. Net zoals dat bij andere beroepen in de medische sector het geval is. Je bestelt bij tandartskleding bij Werkkleding Online met of zonder bedrukking. Laat direct je eigen naam, of die van je medewerkers, op een jas of broek printen of borduren. De beroepskleding op deze pagina is eveneens ideaal voor mondhygiënisten. Bestel tandartskleding voor de laagste prijs via Werkkleding Online!

Broeken, shirts en jassen voor tandartsen

Als tandarts, mondhygiënist of tandartsassistent dien je er representatief uit te zien voor de praktijk waar je werkt. Daarnaast moet je de bewegingsvrijheid hebben om je werk goed uit te voeren. Tandartskleding brengt deze eigenschappen samen. Het zijn nette kledingstukken met een professionele uitstraling. Tegelijkertijd ben je direct herkenbaar. De jassen, broeken, polo's en shirts kunnen daarbovenop op hoge temperaturen gewassen worden voor extra hygiëne. Ze behouden hun kleuren en perfecte pasvorm. Zowel dames als heren hebben volop keuze. Of je nou kiest voor een loszittende broek of juist een skinny model met stretch.

Tandartskleding laten bedrukken

Werkkleding Online heeft talloze klanten blij gemaakt met beroepskleding met bedrukking. Met de naam van je praktijk op het shirt van je werknemers ben je direct herkenbaar. Daarnaast staat het extra persoonlijk en klantvriendelijk wanneer je de namen op de jassen en shirt hebt staan. Cliënten en klanten voelen dan direct een verbondenheid met het personeel en de praktijk zelf. Kies voor een hoogwaardige bedrukking die niet vervaagd of voor een strak borduursel.


Product filters

94 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Merk

Meer

Geslacht

Meer