Filters

Schildersjassen

Werkjassen voor schilders voor dames en heren van gerenommeerde merken. Je bestelt ze goedkoop bij Werkkleding Online!

Schildersjassen voor in de zomer en winter

Op zoek naar een betaalbare schildersjas van gerenommeerde merken? Bij Werkkleding Online verkopen we hoogwaardige jassen voor dames en heren. Vooral in de winter is het wel zo prettig om een warme jas te dragen als je buiten aan het werk bent. Een witte schildersjas is dan een perfecte optie. Laat je jas door ons bedrukken zodat jij en je bedrijf direct in het oog springen. Wij verkopen modellen van onder andere Havep en Tricorp. Werkkleding Online hanteert lage prijzen en combineert dat met een klantvriendelijke service. Bestellingen worden direct verwerkt zodat jij je schildersjas zo snel mogelijk in huis hebt!

Witte schilderjassen heren en dames

Een stevige en goedkope schildersjas kopen is lekker makkelijk dankzij Werkkleding Online. Witte schilderjassen zijn nog altijd het populairste en is kenmerkend voor het beroep. Een van de voordelen is dat wit de kleuren eromheen niet beïnvloedt en je dus met een kunstenaarsoog te werk gaat. Daarnaast is wit nog altijd de meest gebruikte kleur verf. Als je een witte schildersjas draagt zie je vlekken daarom veel minder snel. 

Schildersjassen voor de winter en de zomer

Een schildersjas trek je niet alleen aan om je andere kleding schoon te houden. Want het is natuurlijk ook de bedoeling dat je lekker warm blijft. Als je buiten aan de slag gaat tijdens de koude periodes van het jaar is een winter schildersjas ideaal. Terwijl je op een zonnige dag liever met een luchtig model voor de zomer aan de slag gaat. Bij Werkkleding Online bestel je al deze jassen oor de laagste prijs!

Product filters

10 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer