Filters

S1P Werkschoenen

De mooiste en stevigste S1P schoenen als sneaker, instapper, klomp of als model voor brede voeten.

S1P Werkschoenen voor dames en heren

Werkschoenen met het S1P keurmerk voldoen aan alle eisen van S1 veiligheidsschoenen. Daarbovenop beschikken ze over een perforatiebestendige tussenzool. S1P werkschoenen beschermen je dus ook tegen scherpe voorwerpen die je voeten van onderaf beschadigen. Dat zijn bijvoorbeeld spijkers, scherp gereedschap en glas. Verder beschikken de schoenen over een gewapende neus en een gesloten hiel. S1P werkschoenen zijn slipvast, antistatisch, oliebestendig en de zool is energie absorberend.

Werkschoenen S1P voor dames en heren

Het doel van Werkkleding Online is om veel keuze in werkschoenen te hebben voor dames en heren. In de laatste jaren zijn er erg veel modellen bijgekomen die specaal voor vrouwen ontwikkeld zijn. De damesvoet is nou eenmaal net iets anders gevormd, en het zijn juist de kleine details die het verschil maken bij een ideale werkschoen. We hebben bijvoorbeeld kleine maten, zoals 36, 37, 38 en zelfs nog kleiner. Voor mannen hebben we uiteraard ook enorm veel keuze. De S1P werkschoen sneaker is erg in trek. Voor mannen met grote voeten hebben we schoenen in de maten 50 en 51.

S1P werkschoen sneakers, instappers, extra brede maten en klompen

S1P werkschoenen komen er in allerlei soorten, maten en modellen. Werkkleding Online probeert klanten zo veel mogelijk opties te geven. Daarom hebben we een groot aantal hoog aangeschreven merken uit verschillende prijsklassen in het assortiment staan. Je vindt bij ons onder andere werkschoenen van Puma, Redbrick, Safety Jogger, Gevavi en Maxguard. Die komen bovendien in aantrekkelijke modellen. De werkschoen sneaker is tegenwoordig bijvoorbeeld erg populair. Want casual veiligheidsschoenen beginnen steeds meer de standaard te worden. De tijd van de grote, zware en logge werkschoen lijkt voorbij te zijn.

Voordelige prijzen met snelle levering

Werkkleding Online hanteert zo laag mogelijke prijzen voor hun klanten. Wij proberen onze werkschoenen zo goedkoop mogelijk aan te bieden. In combinatie tot de enorme keuze leidt dat tot veel tevredenheid onder onze klanten. Bovendien kun je er altijd op rekenen dat jij jouw werkschoenen met S1P keurmerk snel in huis hebt.

Product filters

62 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Model

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer