Filters

Hovenierskleding

Stevige werkkleding voor hoveniers en tuinmannen: handschoenen, werkjassen, laarzen en meer.

Hovenierskleding voor dames en heren

Een hovenier werkt vrijwel uitsluitend buiten. Stevige werkkleding is daarom onmisbaar. De kledingstukken van een hovenier moeten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Water- en winddichte jassen zijn daarom geen overbodige luxe. Hetzelfde geldt voor schoenen. Daarnaast moeten die bescherming bieden zodat je voeten veilig zijn. Een paar stevige werklaarzen voorkomt dat je natte voeten krijgt, zelfs wanneer je in een vijver stapt. Hoveniers, tuinmannen en tuinvrouwen vinden op deze pagina de beste kleding om hun beroep uit te voeren. Er zitten bijvoorbeeld extra zakken voor je gereedschap en mobiele telefoon in de werkbroeken. Hovenierskleding met bedrukking bestellen is ook geen enkel probleem.

De eigenschappen van goede hovenierskleding

In de winter wil je graag wind- en waterdichte kleding wanneer je buiten werkt. Tijdens de warmere zomerdagen moet je werkkleding juist lekker luchtig zijn. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Werkbroeken met extra stevige naden en versterkte kniestukken. Ze zijn waterdicht, zelfs wanneer je met je knieën in het natte gras gaat zitten. Een softshell jas of vest is uitermate geschikt voor hovenierswerk. De ritsen in de kleding zijn beschermd met een extra flap. Dat voorkomt dat er vuil en vocht in komt te zitten. Bovendien garandeert dit dat jassen, bodywarmers en vesten compleet waterdicht zijn.

Hovenierskleding met bedrukking

Laat direct zien wie je bent met stijlvolle hovenierskleding met bedrukking. Print je bedrijfsnaam of het logo van je onderneming op de werkkleding. Hiermee werk je aan je naamsbekendheid. Met de naam van individuele werknemers is het nog makkelijker om een persoonlijke band met klanten te ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat jouw hovenierskleding wordt voorzien van hoge kwaliteit bedrukkingen. Die zijn bestand tegen vocht en vuil. Precies wat je nodig hebt als hardwerkende hovenier!


Product filters

37 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer