Filters

Redbrick Werkschoenen

Stijlvolle sneakers en nette werkschoenen voor dames en heren. 

Veilige werkschoen sneakers voor harde werkers

Werkkleding Online is een officieel verkooppunt van Redbrick werkschoenen. Het merk onderscheidt zich van de concurrentie door hippe werkschoen sneakers te maken. Deze zijn er bovendien met veiligheidsklasse S1 tot S3. Iedereen kan dus met een stijlvolle werksneaker van Redbrick op zijn of haar werk komen. Er wordt namelijk ook veel aandacht besteed aan werkschoenen voor dames. 

Hoge en lage werkschoenen voor uiteenlopende beroepsgroepen

Redbrick heeft zowel hoge als lage werkschoen sneakers. De hoge modellen komen tot over de enkel en zijn onder andere populair in de bouw. Dat komt onder andere omdat ze het S3 keurmerk hebben. Er zijn lage sneakers die erg licht zijn van gewicht. Die zijn daardoor erg geschikt voor beroepen waarbij er veel gelopen moet worden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan verpleegkundigen en andere medisch personeel en medewerkers in de horeca of logistiek. Dames en heren kunnen op deze website terecht voor goedkope Redbrick werkschoenen. Bovendien zorgen we altijd voor de beste aanbiedingen. Met een werkschoen van Redbrick loop je er veilig, comfortabel en stijlvol bij. 

Werkschoenen voor dames

Er komt steeds meer vraag naar veiligheidsschoenen die speciaal voor vrouwen gemaakt zijn. Redbrick is een van de eerste merken die met een grote lijn werkschoenen voor dames. Dat zijn stijlvolle modellen die beter rond de vrouwelijke voet aansluiten. Die zijn nou eenmaal iets anders gevormd dan een mannenvoet. Redbrick heeft veel aandacht besteed aan het design. Dat zie je onder andere terug in de mooi vormgegeven werkschoen sneakers voor dames. Daar zitten hoge en lage modellen tussen met verschillende veiligheidsklasseringen. Hierdoor kan iedere vrouw uit elke werkgroep een passende werkschoen vinden. 

De populaire hoge sneakers van Redbrick 

Redbrick heeft naam weten te maken met hun hoge werkschoen sneakers. Die hebben een hippe uitstraling en lijken eigenlijk helemaal niet op veiligheidsschoenen. Ze zijn licht van gewicht en bieden je voeten alle bescherming die ze nodig hebben. De modellen Redbrick Granite, Onyx en Smaragd zijn een aantal voorbeelden van populaire werkschoen sneakers van dit merk. Een grote groep harde werkers zweren bij deze modellen. Ze bestellen ze elke keer weer wanneer ze nieuwe schoenen voor op het werk nodig hebben. En bij Werkkleding Online vinden ze de laagste prijzen om Redbrick werkschoenen te bestellen.


Product filters

36 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer