Filters

Koks en Keukenpersoneel

Broeken, buizen, shirts en koksmutsen voor dames en heren. 

Kleding voor koks en keukenpersoneel met veel bewegingsvrijheid

Op zoek naar kokskleding voor dames en heren? Bij Werkkleding Online hebben we een uitgebreide collectie voor iedereen die in de keuken actief is. Bij ons ben je op de juiste plek voor onder andere goedkope koksbuizen en koksbroeken. Kook de heerlijkste gerechten, braad vlees op precies de juiste temperatuur, zorg voor een verrukkelijke saus of maak de keuken ongekend mooi schoon in deze prachtige werkkleding. 

Koksbuizen zwart en wit voor dames en heren

Met een professionele, hippe koksbuis sla je een goed figuur in de keuken. De juiste hoofdbedekking mag uiteraard ook niet ontbreken. Zowel dames als heren slagen bij ons voor hun kokskleding. Kokskleding is allang niet meer saai en altijd wit. Inmiddels zijn er hippe buizen, shirts en broeken waarmee je de show steelt in de keuken. Het is geen enkel probleem om de kleding te laten bedrukken.

Professionele kokskleding met bedrukking

Met een bedrukking op hun kleding komt jouw personeel nog professioneler over. Bovendien zijn ze lekker makkelijk herkenbaar. Bij Werkkleding Online bedrukken we ieder type kledingstuk. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een borduursel. In combinatie met ons ruime assortiment zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een slim fit stretch koksbroek voor dames met bedrijfsnaam of een koksbuis met naam en logo.

Voor iedere chef de perfecte kleding

Het keukenpersoneel is zonder twijfel onmisbaar bij horecagelegenheden. Ze verzorgen het eten en de chef-kok is verantwoordelijk voor de samenstelling van het menu en het garanderen van de kwaliteit. Deze essentiële personeelsleden verdienen het om er goed verzorgd bij te lopen. Met stevige koksschoenen met antislip voorkom je bovendien onveilige situaties. Voor goedkope kokskleding van hoge kwaliteit moet je bij Werkkleding Online zijn!

Product filters

44 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Geslacht

Meer