Filters

Hoodies

Op deze pagina's vind je prachtige hoodies voor de laagste prijs. In onze ruime collectie vind je altijd wat je nodig hebt. Er staan hoodies met rits, oversized hoodies en bodywarmers met capuchon tussen. Een hoodie laten bedrukken is uiteraard mogelijk!

Hoodies voor dames en heren

Een hoodie laten bedrukken is bij ons geen probleem. Bij ons maak je een eigen ontwerp met onze handige module. Hiermee geef je precies aan hoe jouw bedrukking eruit moet komen te zien en ontwerp je jouw eigen hoodie. Bij Werkkleding Online vind je truien en sweaters in kleine en grote maten. En dat allemaal voor de laagste prijzen!

Bestel een hoodie met of zonder bedrukking

Hoodies bedrukken behoort tot onze specialiteiten. Bedrijven en verenigingen promoten zichzelf door op te vallen. Een naam of logo helpt bij het verkrijgen van naamsbekendheid. Helemaal wanneer je kiest voor opvallende kleuren en een mooi patroon. Een hoodie is een lekker los en sportief kledingstuk. Het is perfect voor sportteams maar ook voor harde werkers die graag veel bewegingsvrijheid hebben. Bij is een hoodie ontwerpen een fluitje van een cent. Geef aan waar de bedrukking moet komen stuur een bestand met een logo. Wij doen de rest!

Hoodies in alle soorten en kleuren

Een trui of vest met capuchon zit erg comfortabel. Daarbovenop is het ook nog een stijlvol kledingstuk. Zeker omdat je bij Werkkleding Online zoveel keuze hebt. We hebben hoodies in alle kleuren. Een witte of zwarte hoodie is tijdloos en altijd in de mode. Met een rood, groen, blauw of geel exemplaar val je lekker op. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je jouw bedrijf wilt promoten. Uiteraard staan er hoodies met print tussen ons aanbod. Maar je kiest net zo gemakkelijk voor een gepersonaliseerd kledingstuk door jouw trui of vest door ons te laten bedrukken.

Hoodies in grote en kleine maten

Een hoodie moet lekker zitten. De juiste maat dragen is daarom cruciaal. Werkkleding Online probeert iedereen zoveel mogelijk keuze te geven. Daarom hebben we een ruime collectie. Hoodies vind je bij ons in kleine maten zoals S, maar ook in XL en zelfs tot 5XL. Kortom, dames en heren moeten bij Werkkleding Online voor de perfecte trui, bodywarmer, vest of sweater met capuchon!

Product filters

189 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer