Filters

Regenlaarzen Dames en Heren

Hoge en lage regenlaarzen met of zonder voering voor dames en heren

Waterdichte regenlaarzen voor dames en heren

Tijdens een zware werkdag in de regen hou je je voeten graag droog. Dat lukt met deze stevige regenlaarzen. Zowel dames als heren vinden hier de ideale laars. Veel modellen zijn overigens voor iedereen geschikt. Kies eenvoudigweg je eigen maat en je favoriete kleur.

Gevoerde werklaarzen voor warme en droge voeten

Regenlaarzen voor harde werkers dienen niet alleen maar waterdicht te zijn. Het is namelijk wel zo prettige wanneer ze ook een beetje lekker lopen. Een comfortabele pasvorm en zool zijn geen overbodige luxe. Op deze pagina vind je regenlaarzen met verschillende keurmerken. Bovendien bestel je desgewenst een paar gevoerde regenlaarzen om je voeten niet alleen droog, maar ook warm te houden.

Dunlop regenlaarzen dames en heren

In ons assortiment vind je het altijd betrouwbare en populaire merk Dunlop. Hun producten staan bekend om hun waterdichtheid en daarom is het niet meer dan logisch dat het merk regenlaarzen verkoopt. Met een paar stevige regenlaarzen van Dunlop weet je zeker dat jouw voeten niet nat worden. We hebben een groot aanbod voor dames en heren. Bovendien betaal je bij ons de laagst mogelijke prijs!


Product filters

52 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer