Filters

Overhemden

Via deze pagina bestel je online overhemden voor de beste prijzen. Zowel dames en heren hebben volop keuze. Je draagt deze overhemden in een professionele of casual setting. Een overhemd is een tijdloos kledingstuk dat je voor elke gelegenheid aan kunt trekken. Bovendien is er heel wat variatie. Je hebt overhemden met lange mouwen, korte mouwen en verschillende pasvormen. Daarbovenop kies je uit een enorme hoeveelheid kleuren en merken.

Blouses en overhemden in alle kleuren en maten

Volop keuze voor overhemden en blouses voor dames en heren. Je draagt deze overhemden in een professionele of casual setting. Een overhemd is een tijdloos kledingstuk dat je voor elke gelegenheid aan kunt trekken. Bovendien is er heel wat variatie. Je hebt overhemden met lange mouwen, korte mouwen en verschillende pasvormen. Daarbovenop kies je uit een enorme hoeveelheid kleuren en merken.

Overhemden kopen met korte of lange mouwen

In onze collectie staan overhemden in alle soorten en maten. Dat geldt dus ook voor de mouwlengte. Overhemden met lange en korte mouw zijn echte klassiekers. Maar een ¾ mouw is tegenwoordig ook erg in trek. Voor zowel dames als heren bestel je precies het overhemd dat je hebben wilt. Aan kleuren is er ook zeker geen gebrek. Zwarte en witte overhemden blijven de meest populaire. Maar als je graag opvalt dan kies je zonder problemen een kleurig exemplaar uit.

Overhemden voor dames en heren laten bedrukken 

Bedrijven rusten hun personeel graag uit met herkenbare kleding. Een overhemd met bedrukking staat professioneel en je werkt meteen aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Bij Werkkleding Online zijn we in staat om overhemden te bedrukken. Via onze handige bedrukkingsmodule ontwerp je zelf bedrijfskleding. Met een mooie print van het logo, de slogan of de naam van je bedrijf op je overhemd kom je vakkundig over. Bestel eenvoudigweg een overhemd, stuur een bestand met de opdruk en laat ons de rest doen!

Voor iedereen de juiste maat

Grote en kleine maten overhemden zijn jammer genoeg lang niet altijd gemakkelijk te bestellen. Bij Werkkleding Online proberen we de wensen van al onze klanten tegemoet te komen. Dat betekent bijvoorbeeld dat we overhemden in grote maten hebben. Bovendien kies je zelf hoe het overhemd valt. Een klassiek overhemd valt wat ruimer en wordt vaak regular fit genoemd. Slim fit zijn iets strakker en hebben een moderne pasvorm. Beide types kun je zowel casual als zakelijk dragen.

Product filters

40 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Merk

Meer