Filters

Horecakleding voor Dames en Heren

De mooiste en meest comfortabele kleding voor de horeca hebben we op deze pagina verzameld.

Bedrijfskleding horeca voor dames en heren

Zowel dames als heren vinden hier de horecakleding waar ze naar op zoek zijn! Laat schorten, blouses en overhemden voor in de horeca desgewenst bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Onze collectie bestaat uit hoogwaardige producten van topmerken die we zelf selecteren. Je vindt bij ons betaalbare broeken, overhemden en aprons voor onder andere obers en serveersters.

Professionele kleding voor in de bediening

Als professional streef je naar de mooiste kleding voor serveersters, obers, barvrouwen en barmannen. Kies je voor een chique of juist hippe outfit om jouw horecagelegenheid stijl en karakter te geven? Tussen ons aanbod staan overhemden, blouses, schorten en sloven. Mooie pantalons en broeken ontbreken uiteraard niet. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het verzorgen van bedrukkingen en borduursels. Kies de kleur kleding van jouw horecagelegenheid. Vervolgens laat je die bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo. Bovendien staat het extra professioneel wanneer al je werknemers kleding met hun eigen naam erop dragen. Bij Werkkleding Online is zowel borduren als printen geen enkel probleem. Profiteer van onze vriendelijke service en lage prijzen!

Hippe horecakleding in grote en kleine maten

Bij Werkkleding Online slaagt iedereen! Dat komt door ons ruime assortiment en gunstige prijzen. Werkkleding van topkwaliteit bestel je bij ons goedkoop en eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan sloven, polo's, blouses en schorten voor in de horeca. Maar je bestelt net zo eenvoudig een paar comfortabele werkschoenen waar je de hele dag lekker op loopt. Bovendien bieden wij horecakleding in grote en kleine maten aan. Wat kleuren betreft is er eveneens geen gebrek. Hierdoor kies je precies de kleur die bij jouw café, restaurant, hotel of andere horecagelegenheid past.

Bedrijfskleding horeca met of zonder bedrukking

De kleding van je personeel maakt jouw horecagelegenheid herkenbaar. Een mooie kleurencombinatie staat bovendien professioneel. Met een logo of een bedrijfsnaam versterk je dit effect nog meer. Bij Werkkleding Online laat je die gewoon op je werkkleding zetten. Een bedrijfsnaam of logo laten borduren is ook geen enkel probleem. Hierdoor worden onder andere serveersters meteen herkend aan hun outfit of schort. Het is uiteraard mogelijk om de individuele namen van je personeel op de kleding te laten drukken.

Horecaschoenen voor een betaalbare prijs

Zowel dames en heren kunnen bij Werkkleding Online terecht voor geweldige werkschoenen voor in de horeca. Schoenen voor obers en serveersters moeten aan specifieke voorwaarden voldoen. Bedieningspersoneel is namelijk de hele dag in de benen. Een paar goede horecaschoenen is dan geen overbodige luxe. Bij ons vind je goedkope modellen aan voor dames en heren. Je loopt de hele dag comfortabel en krijgt geen vermoeide voeten. Dankzij antislip loop je zorgeloos door de keuken. Kies een opvallende kleur of ga voor klassieke, zwarte horecaschoenen. Bij Werkkleding Online profiteer je van lage prijzen en een uitstekende service!


Product filters

163 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Merk

Meer

Geslacht

Meer