Filters

CAT Werkschoenen

Werkschoenen CAT

Voor werkschoenen voor dames en heren van het merk CAT ben je op de juiste pagina gekomen. Hier vind je een uitgebreid assortiment van de beste S1, S1P en S3 veiligheidsschoenen. CAT is eigenlijk een afkorting voor Caterpillar. Dat is een Amerikaans merk dat oorspronkelijk bekend is geworden met het produceren van machines die voor bouw- en graafwerkzaamheden gebruikt worden. Met alle ervaring hebben ze besloten om ook werkschoenen te gaan maken. En op www.werkkledingonline.com kun je de veiligheidsschoenen van CAT voordelig kopen en snel bij je thuis laten bezorgen. 

CAT is een expert op het gebied van veiligheid

In verschillende branches is Caterpillar een begrip, vooral in de bouwsector is het merk wereldberoemd. De werkschoenen van CAT worden dan ook veel door bouwvakkers en stratenmakers gedragen. Het biedt de beste bescherming van zowel boven- als onderaf. Ze beschikken namelijk over een gewapende neus. Veiligheidsschoenen met het S1P of S3 keurmerk hebben bovendien een antiperforatie zool. De kruipneus op de schoen zorgt voor een lange levensduur, ook als er veel op de knieën gewerkt moet worden. 

Comfortabel en veilig werken met de werkschoenen van CAT

De werkschoenen van CAT zorgen voor een uitstekende bescherming van je voeten in allerlei omstandigheden. Bovendien zitten de schoenen ook gewoon erg lekker. De robuuste uitstraling aan de buitenkant wordt aangevuld door een soepele, comfortabele binnenvoering. Werkschoenen van CAT hebben een erg lange levensduur door de duurzame materialen die worden gebruikt. 


Product filters

7 resultaten

Prijs

Meer

Merk

Meer