Filters

Baak werkschoenen

Stevige werkschoenen voor dames en heren van topmerk Baak. 

Werkschoenen van Baak voor dames en heren

Het merk Baak staat voor veiligheid, duurzaamheid en comfort. Ze maken robuuste werkschoenen die wel tegen een stootje kunnen. Veiligheid en gezondheid staan bij Baak hoog in het vaandel. De werkschoenen van dit merk worden dan ook alleen gemaakt van de allerbeste materialen. Het resultaat is een collectie veiligheidsschoenen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Baak produceert vooral schoenen die geschikt zijn voor in de bouw, agrarische sector en medewerkers die actief zijn als timmerman, elektricien of schilder. 

Stevige schoenen met kruipneus voor bouwvakkers en stratenmakers

De werkschoenen van Baak worden met veel plezier en vertrouwen gedragen. Met name medewerkers die actief zijn in de bouw of industrie kiezen vaak voor de kwaliteitsproducten van Baak. Vrijwel alle veiligheidsschoenen van dit merk zijn voorzien van de S3 normering. Dat betekent dat ze voor zeer veel bescherming zorgen. Werkschoenen voor bouwvakkers, timmermannen en magazijnmedewerkers worden veel door Baak vervaardigd. Al veel harde werkers in Nederland zijn overtuigd geraakt door de eigenschappen van deze stevige veiligheidsschoenen. De werkschoenen met een S3 keurmerk zijn voorzien van een gewapende neus en een zool die niet geperforeerd kan worden. 

Comfort op de werkvloer

Naast veiligheid bieden de werkschoenen van Baak ook veel comfort. Aan het einde van de rit zal dit ook zorgen voor een betere gezondheid. Je voeten worden namelijk minder snel moe. Daarnaast sta je door de ergonomische pasvorm van de werkschoenen automatisch in een goede houding. Dat levert weer onbetaalbare voordelen op voor de gewrichten in je hele lichaam. De schoenen van Baak zijn voorzien van de revolutionaire Baak Dynamics zool. Die zorgt voor een schokdempend effect. Bovendien bestaan de Baak Bouw en Baak Industrial lijn allebei uit hoge werkschoenen. Hierdoor zijn je enkels ook beschermd tegen stoten en verzwikken. Bij www.werkkledingonline.com bestel je de werkschoenen van Baak eenvoudig en goedkoop. Wij zorgen voor een zo kort mogelijke levertijd zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe veiligheidsschoenen. 

Product filters

0 resultaat

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer