Filters

S2 Werkschoenen

Bestel hier je S2 instappers, klompen, sneakers of nette werkschoenen voor de laagste prijs. 

S2 Werkschoenen voor dames en heren

Werkschoenen met het S2 keurmerk zijn geschikt voor uiteenlopende beroepsgroepen. De schoenen hebben een gewapende neus en zijn waterdicht. Daarbovenop absorbeert de zool energie. Hierdoor loop je prettiger en krijg je minder snel last van je voeten en gewrichten. Bij Werkkleding Online verkopen we klassieke modellen, maar bijvoorbeeld ook lichtgewicht S2 werkschoen sneakers. Zowel dames als heren vinden bij ons de ideale S2 veiligheidsschoenen!

Een S2 veiligheidsschoen als sneaker, instapper of extra netjes

Goede S2 werkschoenen doen veel meer dan alleen je voeten beschermen. Ze zorgen ervoor dat je prettig loopt en dat je op de lange termijn geen klachten krijgt. Daarvoor zijn ergonomie en de pasvorm cruciaal. Gelukkig zijn er inmiddels S2 werkschoenen voor dames en heren. Hierdoor vindt iedereen een perfecte passende veiligheidsschoen. Bovendien kies je een modieuze werkschoen uit die helemaal past bij jouw stijl.

Een ruime selectie aan werkschoenen voor brede voeten

Bij Werkkleding Online vind je een ruim assortiment aan S2 veiligheidsschoenen. Alle modellen zijn van topmerken die al jarenlang populair zijn onder harde werkers. Je koopt hier onder andere S2 werkschoenen van Emma, Bata, Grisport, Maxguard en Safety Jogger. Bij ons profiteren klanten bovendien van voordelige prijzen en een prima service. Mensen met brede voeten zijn bij ons ook aan het juiste adres. Want wij verkopen veel S2 werkschoenen die extra breed zijn. Hierdoor oefent iedereen zijn of haar beroep uit met het ideale paar veiligheidsschoenen. 

Product filters

146 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Model

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer