Filters

Sokken

Op deze pagina vind je de beste werksokken. Alleen hoog aangeschreven merken zijn in onze collectie opgenomen. Werksokken van CAT, Stapp, Emma, Elten, Bata en Grisport staan in het assortiment. Allemaal voor de laagste prijs!

Werksokken heren en dames

Het nut van goede sokken om in te werken wordt vaak onderschat. Toch spelen ze een belangrijke rol in het comfort dat een noeste arbeider ervaart. Goede sokken zijn vormvast, hebben anti zweet eigenschappen, slijten niet en houden je voeten op de juiste temperatuur. We verkopen modellen die speciaal voor dames of voor heren zijn.

De beste werksokken op één plek

Het loont de moeite om je even in te lezen wanneer je werksokken gaat kopen. Ze vormen de beschermende laag tussen je voeten en je werkschoenen. Goede werksokken voorkomen dat je blaren of andere problemen aan je voeten krijgt. Het juiste materiaal is daarbij erg belangrijk. Werksokken van katoen zijn nog altijd populair. Uiteraard spelen je persoonlijke voorkeuren eveneens een belangrijke rol wanneer je werksokken koopt.

Goede werksokken die niet pluizen

Werkkleding dient stevig te zijn. Dat geldt natuurlijk helemaal voor werksokken. Want niets is vervelender dan een gat in je sok of sokken die snel pluizen. Daarbovenop is het belangrijk dat ze hun elasticiteit en vorm niet verliezen. Bij Werkkleding Online hebben we een weloverwogen collectie van werksokken samengesteld. Voor iedere beroepsgroep en iedere voet vind je hier de beste werksok!

Product filters

83 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer