Filters

Mutsen en Sjaals voor Dames en Heren

Warme mutsen en sjaals om warm te blijven tijdens de koude dagen van het jaar.

Mutsen en Sjaals voor dames en heren

Tijdens de winterdagen is warme kleding noodzakelijk om buiten op een prettige manier je werk uit te voeren. Zowel dames als heren vinden hier een muts en sjaal om hun gezicht, hals en hoofd warm te houden. Zoals klanten van ons gewend zijn is het mogelijk om de kledingstukken te laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte muts voor dames en laat deze bedrukken met een kleurrijk logo. In onze collectie staan sterk isolerende thermo sjaals en mutsen die kou en wind het hoofd bieden.

Sjaals en mutsen bedrukken of voorzien van een borduursel

Wij zijn een echte werkkledingspecialist. Daarom laat je al je kleding bij ons desgewenst bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor de naam van je bedrijf, het logo of de slogan. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om ieder kledingstuk te voorzien van een individuele bedrukking, bijvoorbeeld met de naam van een medewerker.

Warme werkkleding om buiten te werken tijdens de winter

Vanzelfsprekend is bij ons sjaals en mutsen bedrukken geen enkel probleem. Met name een muts valt lekker op. Daarom is het extra waardevol om hier een bedrukking op te laten zetten en te werken aan je naamsbekendheid. Een beetje reclame voor je bedrijf kan tenslotte nooit kwaad. Liever een naam of logo op een sjaal of muts laten borduren? Geen probleem! Ook dat is eenvoudig te regelen en aan te vragen via Werkkleding Online.

Thermo sjaals en mutsen met naam

Een thermo muts doet meer dan alleen je hoofd warm houden. Voor professionals met een oog op marketing is het een kans om te laten zien wie ze zijn. Bestel een muts met naam en verhoog je naamsbekendheid. Hierdoor ben je direct reclame aan het maken voor je bedrijf terwijl je aan het werk bent. Wij hebben voor onze klanten een gebruiksvriendelijke module voor bedrukkingen. Je geeft eenvoudig aan welke opdruk je wilt en waar deze precies komt te staan. Wij doen de rest!


Product filters

15 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Merk

Meer