Filters

Cofra Werkschoenen

Nette of juist sportieve werkschoenen voor dames en heren van het toonaangevende merk Cofra. 

Comfortabele werkschoenen voor dames en heren

Als het op het design van werkschoenen aankomt dan is Cofra vrijwel onovertroffen. Voor een merk dat uit Italië komt kun je ook eigenlijk niets anders verwachten. Als je op zoek bent naar werkschoenen met een sneaker model dan ben je bij Cofra aan het juiste adres. Maar ook werkschoenen met een business model worden door Cofra ontworpen. Vrouwen die op zoek zijn naar goede en stevige werkschoenen doen er ook goed aan om tussen de collectie van dit merk te kijken. Cofra is erg modieus en sportieve werkschoenen voor dames worden veel verkocht. Cofra combineert stijl en elegantie met comfort en veiligheid. 

Werkschoenen Cofra met en zonder stalen neus

Niet alleen qua stijl valt er heel wat te kiezen. Cofra maakt namelijk ook werkschoenen die voldoen aan verschillende veiligheidseisen. Je kunt werkschoenen van dit merk vinden met een SB, S1, S2 en S3 normering. Hiermee probeert Cofra mensen uit allerlei werkvelden en beroepen tegemoet te komen. Je ziet de veiligheidsschoenen van Cofra bijvoorbeeld in de bouw, industrie en in de agrarische sector. Maar ook medewerkers die in de zorg of de logistiek actief zijn kunnen bij Cofra terecht voor kwalitatief hoogstaande werkschoenen. Al deze beroepsgroepen hebben stellen andere eisen aan hun schoeisel, en bij Cofra kunnen ze allemaal slagen. 

Nette en sportieve werkschoenen van het modieuze Cofra

Cofra is al sinds 1938 onder de naam Cofra Safety Shoes bezig met het ontwikkelen en verkopen van veiligheidsschoenen. Dat deze ervaring wat heeft opgeleverd is wel duidelijk uit de kwaliteit van de producten. Bovendien worden de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche in de schoenen verwerkt. Hierdoor bereikt Cofra een erg hoge standaard met hun veiligheidsschoenen. De werkschoenen van het merk kenmerken zich bovendien door de stijlvolle ontwerpen. Werkkleding van Cofra is minstens net zo modieus als normale kleding. Mede dankzij deze designermentaliteit heeft Cofra een belangrijke plaats op de markt ingenomen.

Werkschoen Cofra Pressing: dé hoge sneaker

De werkschoen Pressing van Cofra is ongekend populair. Deze hoge sneakers heben namelijk alles wat je van een werkschoen verwacht. Ze zien er hip en modieus uit en voldoen aan het S3 keurmerk. De schoen zit erg comfortabel en door het lage gewicht heb je echt het gevoel dat je een sneaker draagt, ondanks de gewapende neus en de perforatiebestendige zool. Voor zowel dames als heren is de Cofra Pressing een uitstekende hoge werkschoen sneaker!


 


Product filters

58 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer