Filters

Schorten en Sloven voor Dames en Heren

Schorten en sloven voor in horeca: dames en heren vinden hier het perfecte model, bijvoorbeeld van katoen, leder of denim. 

Horeca schorten in alle kleuren en maten

Schorten, aprons en sloven zijn kledingstukken die onmiddellijk geassocieerd worden met medewerkers in de bediening en keukenpersoneel. Je kleding wordt beschermd en je bent direct herkenbaar voor klanten. Halterschorten zijn een populaire keuze. Daarnaast zie je steeds meer hippe schorten van denim of spijkerstof. De meeste modellen zijn geschikt voor dames en heren. Werkkleding Online verkoopt schorten voor in de horeca voor de laagste prijs!

Apron, sloof of schorten bedrukken behoort tot de mogelijkheden

Werkkleding Online is gespecialiseerd in het drukken en borduren van namen en logo's op schorten. Je zet bijvoorbeeld de naam van je horecagelegenheid en een logo op de schorten. Klanten zien dan meteen wie een personeelslid is en je werkt aan naamsbekendheid. De naam van serveersters en obers op een schort plaatsen geeft een extra persoonlijke touch.

De mooiste modellen voor de perfecte ambiance in jouw restaurant of café

Personeel in de horeca dient er te allen tijde goed verzorgd bij te lopen. Een stijlvol schort past uitstekend bij een professionele uitstraling. Moderne, korte schorten geven personeel een vlotte en hippe uitstraling. Kies voor een langer model als je op zoek bent naar een meer klassieke stijl. De kleur van een schort of apron speelt uiteraard een belangrijke rol. Zwart en wit zijn nog steeds de populairste opties in Nederland. Bij Werkkleding Online treffen klanten een overvloed aan keuze aan. Daarmee rust jij jouw personeelsleden op een unieke manier uit. Jouw bar, restaurant, café of hotel is daardoor direct herkenbaar.

Een sloof of een schort van jeans denim

Aprons en schorten van spijkerstof zijn helemaal in de mode. Het geeft je establishment meteen een hippe en duurzame uitstraling. Denim is een stevige stof waardoor je er lange tijd van geniet. Schorten van leder staan ook tussen ons assortiment. Die hebben een tijdloze uitstraling en geven je horecagelegenheid een authentieke uitstraling.

Korte en lange sloven voor in de horeca

Mooie sloven voor in de horeca vind je op deze pagina. Dames en heren in de bediening zien er extra professioneel uit met een stijlvolle sloof. Wij verkopen verschillende stijlen en modellen. Lederen sloven geven jouw horecagelegenheid een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Sloven van katoen of denim zijn iets moderner en goedkoper. Daarnaast verkopen we exemplaren met en zonder zakken en met een kort en lang model. Met een sloof met bedrukking is jouw café, restaurant, bar of hotel nóg beter herkenbaar. Helemaal als je dit combineert met kleuren die bij jouw horecagelegenheid passen. Bruine en zwarte sloven zijn erg populair. Maar bij Werkkleding Online bestel je net zo gemakkelijk sloven in bonte kleuren.  


Product filters

43 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer