Filters

Storvik Werkbroeken

Stevige werkbroeken van topmerk Storvik bestel je hier goedkoop!

Storvik werkbroeken voor hardwerkende professionals

Bij Werkkleding Online koop je werkbroeken van Storvik voor de beste prijs. Dankzij een goede werkbroek werk je comfortabel en veilig. Iedere beroepsgroep heeft andere eisen, en daarom hebben we een grote collectie. Kenmerkend voor de werkbroeken van Storvik is dat ze van lichte en ademende materialen gemaakt zijn. Tegelijkertijd zijn ze winddicht en waterafstotend. Hierdoor zijn de broeken geschikt voor uiteenlopende arbeidsomstandigheden. Bovendien werk je zowel binnen als buiten comfortabel in de werkkleding van Storvik.

Werkbroeken voor dames en heren

Mannen en vrouwen hebben niet helemaal dezelfde eisen als het op werkbroeken aankomt. Met name de pasvorm is net even iets anders. Gelukkig maken veel merken tegenwoordig aparte werkbroeken voor dames en heren. Hierdoor kun je altijd beschikken over een geschikt model, dus ook als je een jeans, slim fit of skinny werkbroek wilt bestellen.

Werkbroeken voor kinderen

Kinderen vinden het vaak erg leuk om mee te klussen met hun vader en moeder. Een stevige en veilige werkbroek is daarbij geen overbodige luxe. Storvik is bekend met het gezegde “jong geleerd is oud gedaan”. Daarom maken ze ook speciale werkbroeken in kindermaten. Die zijn van dezelfde kwaliteit als de modellen voor volwassenen. Zo hebben we bijvoorbeeld een stoere camouflage werkbroek voor speciaal voor kinderen.

Product filters

4 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer