Filters

Schilderskleding

Professionele schilders vinden hier de beste werkkleding met veel bewegingsvrijheid en extra zakken. 

De mooiste schilderskleding van de beste merken

Dit is het schilderskleding gedeelte van onze winkel. Je treft hier werkkleding van hoogwaardige merken aan die we toch nog goedkoop aanbieden. Het lijkt er bijna op dat we een outlet voor kleding voor schilders zijn. Zoals klanten van ons gewend zijn, laat je de kleding bij ons goedkoop en professioneel bedrukken. Zet de naam van je bedrijf of individuele werknemers bijvoorbeeld op een werkbroek, T-shirts of jas. Kies voor de laagste prijzen en de beste service!

De beste kleding voor iedere schilder

Schilderskleding moet aan specifieke voorwaarden voldoen. Daarom heeft Werkkleding Online gespecialiseerde merken zoals Havep, Tricorp en Terratrend in de collectie staan. Wit is nog altijd de meest populaire kleur voor schilderskleding. Die kleur is dus uitgebreid vertegenwoordigd op deze pagina. Schilderskleding voor dames en heren koop je voor een lage prijs bij Werkkleding Online. Denk aan een luxe polo, een loszittend T-shirts of een slim fit broek met stretch of juist een model met extra zakken.

Kleding voor schilders om te bedrukken

Met een mooie bedrukking zijn jij en je bedrijf direct herkenbaar. Werkkleding Online verzorgt bedrukkingen voor professionele werkkleding. Print bijvoorbeeld de bedrijfsnaam op kledingstukken en werk aan naamsbekendheid. Het drukken van logo's of namen van werknemers is natuurlijk ook geen enkel probleem. Daarnaast is het bij ons mogelijk om je schilderskleding te voorzien van een borduursel. Bij Werkkleding Online hanteren we lage tarieven voor bedrukkingen. In combinatie met de topmerken levert dat voordelige werkkleding van hoge kwaliteit op. Profiteer van onze uitstekende service en bestel je schilderskleding via deze pagina!


Product filters

45 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer