Filters

Reflecterende Jassen

Waterdichte, reflecterende jassen voor dames en heren van de beste werkkleding merken. Voor goedkope reflecterende winterjassen en zomerjassen ben je op de juiste plek!

Reflecterende jassen voor dames en heren

Een reflectie werkjas is een vereiste voor verschillende beroepsgroepen. Door te zorgen dat je goed zichtbaar bent realiseer je een veilige werkplek. Andere benamingen voor dit type kleding is high-vis of hi-vis. Dat komt van het Engels: High Visibility. In ons assortiment staan reflecterende jassen in verschillende kleuren. Geel en oranje komen veel voor en laten meteen zien dat je aan het werk bent. Iedere kleur is een optie zolang er maar gecertificeerde, reflecterende strepen op zitten.

Hi-vis reflecterende winterjassen en regenjassen

Een warme jas is een vereiste wanneer je in de winter buiten aan het werk bent. Kies voor een stevig, winddicht exemplaar en blijf warm terwijl je goed zichtbaar bent. Bovendien zijn de koude dagen van het jaar donkerder en is er vaker sprake van slecht weer. Hierdoor is het dragen van een hi-vis reflectie jas waarmee je goed zichtbaar bent extra belangrijk. Hetzelfde geldt voor regenkleding. Want tijdens neerslag is het zicht van mensen beperkt Zorg er daarom altijd voor dat je zichtbaar bent en veilig werkt met reflecterende regenkleding zoals een broek en een jas.


Product filters

78 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer