Filters

Gevavi Werkschoenen

Dames en heren bestellen hier werkschoen sneakers, instappers en nette modellen van Gevavi. 

Instappers en hoge en lage werkschoenen van Gevavi

Als je Gevavi werkschoenen snel en goedkoop wilt bestellen dan ben je op de juiste pagina. Het merk heeft een erg veelzijdig aanbod. Dat betekent dat je traditionele veiligheidsschoenen van Gevavi kunt kopen, maar ook moderne werkschoen sneakers. Met meer dan 75 jaar aan ervaring weten de ontwerpers van Gevavi precies wat jouw voeten nodig hebben om veilig en verantwoord te kunnen werken. 

Een goede werkschoen voor iedereen: voor brede en moeilijke voeten

In vrijwel elke branche worden werkschoenen gedragen. Uiteraard zijn de voorwaarden voor een werkschoen onderling erg verschillend. Een bouwvakker heeft bijvoorbeeld hele andere eisen dan een verpleegkundige of een magazijnmedewerker. Gevavi maakt voor al deze beroepsgroepen veiligheidsschoenen. Je hebt ze met een gewapende neus en een zool die door een metalen plaat perforatie van onderaf voorkomt. Maar er zijn ook lichtgewicht werkschoenen waarbij het comfort op de eerste plaats staat. Met dat type schoenen kun je  dag staan en lopen zonder vermoeide voeten te krijgen. Bovendien sta je in een ergonomische houding zodat je gewrichten niet overmatig belast worden. Goede werkschoenen hebben namelijk twee functies. Ze beschermen je voet wanneer er een ongeval plaatsvindt en zorgen ervoor dat je gezond en comfortabel kunt werken. 

Veiligheidsschoenen met keurmerk S1 tot en met S3

Het keurmerk zegt veel over de eigenschappen van een werkschoen. De veiligheidsnormering is vastgesteld door de EU. Iedere werkschoen die wij verkopen voldoet aan dit keurmerk. De veiligheidsnormering is opgedeeld in verschillende klassen. Daarvan zijn S1, S1P en S3 demeest gebruikte. Gegavi maakt vooral werkschoenen met een van deze drie waarderingen. Hierdoor kan elke harde werker in Nederland kiezen voor een veiligheidsschoen van dit merk. Dankzij de hoogwaardige materialen en de uitstekende pasvorm haal je bovendien een duurzame en comfortabele werkschoen in huis. 

Product filters

15 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer