Filters

Laskleding

Vlamvertragende kleding voor een veilige werkomgeving bij hoge temperaturen en rondvliegende vonken. 

Vlamvertragende werkkleding voor metaalsnijders en lassers

Laswerk vraagt om extra bescherming. Speciaal daarom hebben we op deze pagina alle kleding die is goedgekeurd voor lassers verzameld. Lassers krijgen te maken met een aantal risico's waar andere beroepsgroepen geen last van hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan extreem hoge temperaturen, vonken en potentieel brandgevaar. Je vindt snel een lasoverall, een beschermende lasjas of persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor veilige werksituaties. 

Alles voor lassers op één plek

Op zoek naar brandwerende laskleding? Bij Werkkleding Online hebben we alles per beroepsgroep gesorteerd. Vind snel waar je naar op zoek bent en koop werkkleding en werkschoenen die gegarandeerd voldoen aan de vastgestelde normering. Brandwerende werkschoenen zijn voor een lassers eveneens onmisbaar. Daarnaast zijn een paar stevige en brandvrije lashandschoenen noodzakelijk. Wij verkopen laskleding van topmerken zoals Havep en Terratrend. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Zoals je van Werkkleding Online gewend bent!

Laskleding laten bedrukken

Je laskleding bij ons laten bedrukken is geen enkel probleem. Wij zijn in staat je werkkleding met een opdruk van alle mogelijke kleuren te voorzien. Laat je bedrijfsnaam, bedrijfslogo of de namen van individuele werknemers op je kleding plaatsen. Werkkleding Online heeft als doel om iedereen de optimale werkkleding aan te bieden. Dat betekent onder andere dat we werkkleding in grote en kleine maten verkopen. Voor lassers is Werkkleding Online dé ideale webshop.


Product filters

37 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Merk

Meer