Filters

Werkschoenen Horeca

Op zoek naar sneakers, instappers of nette werkschoenen voor in de horeca? Niets belangrijker is dan een paar goede schoenen als je de hele dat in de benen bent. Dames en heren vinden hier werkschoenen voor cafés, hotels en restaurants.

Werkschoenen horeca voor dames en heren

De werkschoenen op deze pagina zijn stuk voor stuk lichte modellen waar je de hele dag soepel op loopt. Daarbovenop zijn er klassieke of juist hippe modellen met een antislip laag. Deze schoenen kunnen door zowel bedienend personeel als in de keuken gedragen worden. De horeca damesschoenen en herenschoenen op deze pagina voldoen allemaal aan de hoge eisen van het beroep. 

Nette werkschoenen of juist hippe sneakers

De uitstraling van je horecapersoneel is een belangrijk aspect van een succesvolle horecaonderneming. Passende werkschoenen zijn dus geen overbodige luxe. Werkkleding Online heeft een brede collectie horecaschoenen voor dames en heren. Ga jij voor een chic model, een vlotte sneaker of een paar prachtige instapper loafers voor heren? Door te kiezen voor de ideale kleding voor je personeel creëer je direct de sfeer waar je naar op zoek bent.

Horeca schoenen dames bediening

Voor dames is het vinden van werkkleding altijd net ietsje lastiger. Daar proberen we wat aan te doen! Bij ons selecteer je gewoon dat je op zoek bent naar horeca schoenen dames bediening. Zo vind je meteen schoenen die perfect aansluiten op de vorm van een damesvoet en natuurlijk ook een vrouwelijke uitstraling en hip design hebben. Hierdoor loop je comfortabel en zie je er ook nog professioneel en modieus uit! Wat dacht je bijvoorbeeld van stijlvolle zwarte schoenen dames horeca of antislip schoenen dames horeca? 

Comfortabele horecaschoenen in de bediening

De kleur van de schoen speelt een belangrijke rol. Uniformiteit van de personeelsleden staat nou eenmaal professioneler. Bovendien zijn de mannen en vrouwen in de bediening dan lekker herkenbaar. Zwart en wit zijn nog altijd de meest populaire kleuren voor schoenen in de horeca. Maar het is zeker geen gek idee om er tussenuit te springen met een opvallende kleur. Bij Werkkleding Online vind je goedkope horecaschoenen van de beste merken!


Product filters

29 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Model

Meer

Geslacht

Meer