Filters

Werkschoenen Horeca

Als personeelslid in de horeca ben je de hele dag in de benen. Daarom is niets belangrijker dan een paar goede schoenen. Zowel dames als heren vinden op deze pagina stevige en comfortabele werkschoenen die ideaal zijn voor de horeca. 

Werkschoenen horeca voor dames en heren

De werkschoenen op deze pagina zijn stuk voor stuk lichte modellen waar je de hele dag soepel op loopt. Daarbovenop zijn er klassieke of juist hippe modellen met een antislip laag. Deze schoenen kunnen door zowel bedienend personeel als in de keuken gedragen worden.

Nette werkschoenen of juist hippe sneakers

De uitstraling van je horecapersoneel is een belangrijk aspect van een succesvolle horecaonderneming. Passende werkschoenen zijn dus geen overbodige luxe. Werkkleding Online heeft een brede collectie horecaschoenen voor dames en heren. Ga jij voor een chic model of juist een vlotte sneaker? Door te kiezen voor de ideale kleding voor je personeel creëer je direct de sfeer waar je naar op zoek bent.

Comfortabele horecaschoenen in de bediening

De kleur van de schoen speelt een belangrijke rol. Uniformiteit van de personeelsleden staat nou eenmaal professioneler. Bovendien zijn de mannen en vrouwen in de bediening dan lekker herkenbaar. Zwart en wit zijn nog altijd de meest populaire kleuren voor schoenen in de horeca. Maar het is zeker geen gek idee om er tussenuit te springen met een opvallende kleur. Bij Werkkleding Online vind je goedkope horecaschoenen van de beste merken!


Product filters

30 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Model

Meer

Geslacht

Meer