Filters

Maxguard Werkschoenen

Hoge en lage werkschoen sneakers met keurmerk voor dames en heren. 

Sneakers en nette werkschoenen voor dames en heren

De werkschoenen van Maxguard combineren veiligheid, comfort en stijl. Het merk is erg trots op de brede collectie van hoogwaardige werkschoenen. Bij Werkkleding Online hebben we een groot assortiment van dit merk. Maxguard probeert klanten namelijk zoveel mogelijk vrijheid te geven bij het kiezen van een passende werkschoen. Daar komen veiligheidseisen bij kijken, maar persoonlijke smaak krijgt ook nadrukkelijke aandacht. 

Maxguard is een relatieve nieuwkomer

Je kunt rustig zeggen dat Maxguard een vliegende start heeft gemaakt. Het merk is nog maar een aantal jaren actief. Desondanks worden de werkschoenen van Maxguard erg hoog aangeschreven. Zo'n reputatie bouw je natuurlijk niet zomaar even op. Maxguard heeft het voor elkaar gekregen om erg comfortabele werkschoenen te voorzien van een stijlvol design. 

Maxguard gebruikt de nieuwste technologische ontwikkelingen

Door vooruitstrevend aan het werk te gaan is Maxguard in staat geweest om de concurrentie snel in te halen en zelfs te overtreffen. Als het op veiligheid en comfort aankomt maakt Maxguard geen enkel compromis. Wanneer ze niet tevreden zijn over een bepaald onderdeel van een werkschoen dan komen ze met originele ideeën en nieuwe materialen. Een goed voorbeeld is de MAX-ROOF, een soepele en krachtige rubberzool. Ook het MAX-3FIT systeem is innovatief en grensverleggend. Het zorgt ervoor dat de inlegzool aangepast kan worden voor de individuele werknemer. Dat leidt tot de perfecte pasvorm en optimaal comfort. 

Werkschoenen in alle mogelijke stijlen

Een werkschoen hoeft er tegenwoordig allang niet meer groot en zwaar uit te zien. Maxguard is een merk die dit goed heeft begrepen. De werkschoen sneakers zijn bijvoorbeeld erg in trek. Er zijn speciale werkschoenen voor vrouwen met een elegant design. Maar ook mannen kunnen er veilig en stijlvol bijlopen dankzij de werkschoenen van Maxguard. Bij Werkkleding Online hebben we veel modellen van Maxguard. Daardoor hebben klanten de mogelijkheid om hun favoriete werkschoen te bestellen. Bovendien hanteren we lage prijzen en zorgen we ervoor dat onze producten zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd worden. 

Product filters

0 resultaat

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer