Filters

Medische Klompen en Schoenen

Schoenen en klompen voor de zorg voor dames en heren staan op deze pagina. Vind je favoriete model en geniet meer van je baan in de zorg! Bij Werkkleding Online vind je goedkope medische klompen, sneakers en instappers van topmerken.

De beste medische klompen voor dames en heren

Iedereen vindt bij Werkkleding Online de ideale medische klomp of schoen! Je bestelt klompen voor smalle en brede voeten of speciaal gemaakt voor steunzolen. Wij hanteren lage prijzen voor onze medische schoenen zodat klanten altijd goedkoop uit zijn.

Klompen in de zorg met open en gesloten hiel

Er zijn twee verschillende soorten medische klompen. Dat zijn die met open en met gesloten hiel. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Een gedeelte van de zorgmedewerkers vindt het fijn dat je een instapper makkelijk aan- en uittrekt. Anderen waarderen de ietwat stevigere klompen met gesloten hiel. Bij Werkkleding Online vind je klompen in alle soorten en maten. Er staan bonte kleuren en prints tussen ons ruime aanbod. Bij ons vindt iedereen de perfecte ziekenhuis schoenen!

Voorwaarden voor een medische schoen

Een schoen die in de zorg wordt gedragen moet aan heel wat voorwaarden voldoen. De meeste medewerkers in de zorg werken uitsluitend binnen. Maar wanneer je in de thuiszorg actief bent, zul je door de buitenlucht moeten om patiënten en cliënten te bereiken. Natuurlijk heeft lang niet iedereen dezelfde voorkeuren. Daarom is er zoveel keuze in medische klompen. Natuurlijk zijn er ook overeenkomsten. Zo moeten ze je voeten de juiste ondersteuning bieden. Hierdoor loop je de hele dat lekker soepel en voorkom je vermoeide voeten. Er zijn medische klompen die je voeten laten ademen. Andere zorgen er juist voor dat je voeten lekker warm blijven. Waar je ook naar op zoek bent, bij Werkkleding Online vind je goedkope zorgklompen van de beste merken!

Klompen in de zorg van de beste merken

Verpleegkundigen, artsen en ander medisch personeel hebben een duidelijke voorkeur als het op ziekenhuis schoenen aankomt. Ze lopen vrijwel uitsluitend op klompen of sneakers. De Sanita klomplaarzen zijn misschien wel de meest populaire van allemaal. Het merk luistert erg goed naar de wensen van hun klanten. Hierdoor zetten ze de standaard voor hoogwaardige, medische klompen. Voor het Nederlandse merk Bighorn geldt eigenlijk hetzelfde. Met een schoen, sandaal of klomp van dit merk loop je de hele dag comfortabel en zonder vermoeide voeten.

Sanita klompen en schoenen voor in de zorg

De medische klompen van Sanita zijn in Nederland mateloos populair. Ze lopen uiterst comfortabel en zijn gemaakt van de beste materialen. Het merk maakt gebruik van echt leer om de hoogste kwaliteit te garanderen. Daarbovenop zijn het medische klompen die erg in de smaak vallen door het design. Je vindt de klompen van Sanita in opvallende kleuren zoals roze en blauw. Daarnaast er modellen die zijn uitgerust met een aansprekend patroon. Dankzij onze goede deals met onze leveranciers bieden wij de klompen goedkoop aan. Je zou bijna denken dat er bij Werkkleding Online altijd een Sanita sale is!

Sanita medische schoenen voor zorgmedewerkers

De instappers Sanita worden eveneens veel gedragen in de medische wereld. Verpleegkundigen, doktoren en andere medewerkers in de zorg lopen maar wat graag op deze schoenen. Bij ons tref je een breed aanbod aan. Bovendien hanteren we lage prijzen! Kies bijvoorbeeld een goedkope medische schoen van Sanita met een elegant of juist sportief design.

klompen voor de zorg van Bighorn

De buigzame klompen van Bighorn zijn helemaal ingeburgerd in de medische wereld. Hetzelfde geldt voor de luchtige en stijlvolle sandalen. We verkopen ze in opvallende kleuren en prints, bijvoorbeeld in roze of blauw of met de print van een tijger of panter. Door het gebruik van hoogwaardige materialen gaan de schoenen erg lang mee, ook bij intensief gebruik. Dankzij de verschillende modellen, kleuren en prints is er bovendien volop keuze. De klompen en slipper van Bighorn zijn bij Werkkleding Online voor de laagste prijs te koop!

Medische schoenen online

Op deze pagina tref je ons assortiment medische schoenen voor dames en heren aan. Het zijn stuk voor stuk ergonomische modellen waar je de hele dag op kan lopen. Door de correcte ondersteuning krijg je namelijk veel minder snel vermoeide voeten. Medische schoenen hebben een laag gewicht. Mede daarom is het model van een sneaker erg populair.  


Product filters

84 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Geslacht

Meer