Filters

Werkkleding voor Kappers en Schoonheidsspecialisten

Kapperskleding en kleding voor schoonheidsspecialisten bestel je goedkoop via deze pagina. Luxe salonkleding voor iedereen!

Luxe salonkleding voor kappers en schoonheidsspecialisten

Alle kleding die je nodig hebt als kapper, schoonheidsspecialist, manicure, pedicure en andere schoonheidssalons vind je bij Werkkleding Online. De kledingstukken hebben een chique, elegante en tegelijkertijd professionele uitstraling. Een groot gedeelte van deze kleding is speciaal voor dames ontworpen. Je bestelt luxe salonkleding voor vrouwen eenvoudig en goedkoop bij Werkkleding Online. Maar natuurlijk zijn er ook meer dan genoeg modellen voor mannen. Zwart wordt inmiddels erg veel gedragen in schoonheidssalons in Nederland. De neutrale kleur past overal bij. Daar komt nog bij dat zwarte kleding iedereen goed staat. Voor betaalbare salonkleding met logo of bedrijfsnaam moet je bij Werkkleding Online zijn!

Online kapperskleding voor dames en heren

Comfortabele kapperskleding met een luxe uitstraling vind je op deze pagina. Bestel bijvoorbeeld een slim fit shirt of een pantalon met stretch. Kappers en kapsters kiezen graag voor kleding waar vlekken makkelijk uit te wassen zijn. Alle shirts, polo's, broeken, jassen en overhemden op deze pagina zijn op hoge temperatuur te wassen. Zwarte kleding is momenteel helemaal in. Het is een lekker neutrale kleur. Daarnaast staat het chic en iedereen ziet er op zijn of haar best uit in zwarte kleding. Een logo of de naam van personeel laten printen is geen enkel probleem. Wij bedrukken kapperskleding met een print of je kiest voor een borduursel. Bestel snel en goedkoop bij Werkkleding Online!

Salonkleding voor kappers en schoonheidsspecialisten laten bedrukken

Je maakt je kleding nog professioneler wanneer je kiest voor bedrukking. Rust je kapperskleding bijvoorbeeld uit met een mooi logo. Dat laat je bij ons printen, maar borduren is ook een optie. De individuele namen van personeelsleden geeft een extra intieme en gezellige sfeer. Klanten spreken schoonheidsspecialisten in bijvoorbeeld een nagelstudio gewoon met de voornaam aan. Een stukje klantenbinding is immers nooit weg! Op zowel witte als zwarte salonkleding staat een logo of bedrijfsnaam altijd goed. Je bepaalt zelf de details en ontwerpt de kleding voor jouw schoonheidssalon.


Product filters

82 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Geslacht

Meer