Filters

Gerba Werkschoenen

Werkschoenen voor dames en heren: sneakers, nette en hoge en lage modellen. 

Stevige werkschoenen met een pasvorm voor dames en heren

Op deze pagina vind je een ruim assortiment van werkschoenen van Gerba. Je kunt ze bovendien goedkoop bestellen en ze worden snel bij je thuisbezorgd. Wanneer je hard aan het werk bent dan wordt er veel van je voeten gevraagd. Met een goede werkschoen geef jij je voeten  nodig hebben. Gerba is een specialist op het gebied van stevige werkschoenen die erg comfortabel zitten. 

Waarom het dragen van een werkschoen belangrijk is

Een comfortabele en stevige werkschoen is bij veel beroepen een vereiste. Ook wanneer dat niet het geval is doe je er waarschijnlijk goed aan om een werkschoen te dragen. Ze zorgen namelijk voor veel meer dan alleen veiligheid. Er zitten namelijk speciale zolen in die schokken opvangen. Daardoor loop je erg comfortabel en soepel. Je voeten worden minder snel moe en je staat en loopt automatisch in een ergonomische houding. Hierdoor worden vermoeidheidsklachten en pijn aan de gewrichten voorkomen. Dus ook wanneer je een baan hebt waarbij er weinig kans is dat er een zwaar object op je voet valt is het dragen van een werkschoen verstandig. Verpleegkundigen, schilders en horecapersoneel zijn bijvoorbeeld steeds vaker werkschoenen gaan dragen. Gerba is een veelzijdig merk dat al deze beroepsgroepen tegemoet probeert te komen. 

Gerba: sneakers, nette werkschoenen en extra brede maten

Op zoek naar een aantrekkelijk model voor dames of heren? Het oog wil natuurlijk ook wat. Je loopt er op je werk uiteraard graag netjes bij. Met de schoenen van Gerba kan dat zeker. Ze voldoen namelijk niet alleen aan de veiligheidseisen van de Europese Unie, ze zijn ook erg stijlvol. De werkschoen sneakers van Gerba zijn onder andere erg populair. Bij deze schoenen zie je eigenlijk bijna niet dat het om een veiligheidsschoen gaat. Ook zijn de werkschoenen van Gerba vaak erg licht van gewicht. Dat komt het draagcomfort natuurlijk alleen maar ten goede. Voor dames zijn de werkschoenen van Gerba ook zonder meer geschikt.

Schoenen voor alle werkomstandigheden: S`1, S1P, S2 en S3

Een stevige veiligheidsschoen met keurmerk geeft je voeten de juiste bescherming. Beroepsgroepen vragen om uiteenlopende eisen. Daar komt Gerba aan tegemoet. Want de werkschoenen van dit merk zijn van verschillende veiligheidsklassen. De modellen met een S3 keurmerk zijn geschikt voor harde werkers in de bouw, de agrarische sector en zware industrie. Schoenen van Gerba met het S1 keurmerk zitten comfortabel en lopen bijzonder licht. Hierdoor worden deze veel gedragen door zorgmedewerkers en horecapersoneel. 

Product filters

0 resultaat

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer