Polo's

Filters

Bestel een polo met of zonder bedrukking

Een polo is een uitstekend kledingstuk om in te werken. Bij warm weer heb je veel bewegingsvrijheid en een poloshirt ziet er altijd professioneel en zakelijk uit. Dankzij de lage prijzen kan iedereen werken in een polo van een uitstekend merk. Bij ons het bovendien mogelijk om je polo te voorzien van een bedrukking. Een opdruk met de naam of logo van het bedrijf waar je voor werkt staat extra professioneel en zorgt voor naamsbekendheid. Bij www.werkkledingonline.com bestel je goedkoop polo's met of zonder opdruk. 

Polo's met Lange en Korte Mouwen

Het voordeel van polo'sis dat ze universeel inzetbaar zijn en de drager altijd een zakelijke uitstraling geven. In de winter is het wel zo prettig om een polo met lange mouwen te kunnen bestellen. Deze worden ook veel onder de kleding gedragen. Bij Werkkleding Online kun je een uitgebreide collectie met long sleeve polo's vinden. Bovendien vind je ze voor de lage prijzen die je van ons gewend bent. Polo's met korte mouwen en in verschillende kleuren bestel je natuurlijk ook gewoon goedkoop bij Werkkleding Online. 

Polo's voor Dames

Op deze pagina staan polo's die door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Daarnaast hebben we nog een speciale selectie van polo's die speciaal voor dames zijn gemaakt. Deze hebben een iets ander model. Het zijn vaak slim fit polo's die getailleerd zijn. Dat resulteert in een kledingstuk dat zowel charmant als professioneel is. Want ook op je werk loop je er natuurlijk graag netjes en verzorgd bij. Bij Werkkleding Online kun je goedkoop polo shirts met bedrukking bestellen. 

Polo's voor Heren

Natuurlijk worden de mannen ook niet vergeten bij Werkkleding Online. Ook voor hen hebben we een uitgebreide collectie. De witte en zwarte polo's zijn nog steeds erg in trek. Maar op deze website kun je polo's van elke denkbare kleur bestellen. In combinatie met een mooie bedrukking zijn de mogelijkheden hierdoor eindeloos. Voor kwalitatief hoogstaande polo's voor heren moet je bij Werkkleding Online zijn. 

Laatje Polo Bedrukken of Borduren

Bij Werkkleding Online kan werkkleding voorzien worden van bedrukkingen. En dat geldt natuurlijk ook voor onze polo's. Bovendien krijgen bedrijven korting wanneer ze kledingstukken in bulk bestellen. Met een bedrukking op de polo's zijn de medewerkers van een bedrijf onmiddellijk herkenbaar. Helemaal wanneer je de naam in de bedrijfskleuren op het shirt laat drukken. Sommige van onze klanten prefereren een borduursel op hun werkkleding. En ook dat bieden wij uiteraard goedkoop aan. Bij Werkkleding online kun je zowel tekst als logo's op je werkkleding laten borduren. 

Product filters

Kleurgroep

Meer

Kleur

White
Black
Red
French Navy
Navy
Royal Blue
Orange
Sky Blue
Dark Grey
Bottle Green
Burgundy
Kelly Green
Purple
Bright Royal
Classic Red
Grey Melange
Lime
Apple Green
Gold
Sky
Charcoal Melange
Fuchsia
Heather Grey
Sand
Ash
Atoll Blue
Brown
Forest Green
Light Oxford
Orchid Pink
Bright Red
Chocolate
Denim
Golf Green
Light Blue
Royal
Azure Blue
Charcoal
Convoy Grey
Dark Heather
Heather Denim
Heather Oxblood
Hibiscus
Khaki
Maroon
RS Sport Grey
Ultramarine
Yellow
Aqua
Atoll
Dark Purple
Deep Navy
Lemon
Pumpkin Orange
Real Green
Turquoise
Apple
Bud Green
Burnt Orange
Candy Pink
Carmine Red
Cobalt Blue
Creamy Blue
Creamy Pink
Deep Royal
Fire Red
Grey Melange 2
Heather Black
Heather Light Jeans
Irish Green
Melange Grey
Millennial Lilac
Millennial Mint
Mint
Neon Coral
Orchid Green
Oxblood
Pacific Grey
Pink
Pistachio
Pure Gold
Pure Grey
Radiant Purple
Sky blue
Slate Blue
Solar Yellow
Sorbet
Titanium
Ultra Purple
Urban Khaki
Urban Navy
Urban Orange
Very Turquoise
Winter Emerald
Anthracite
Aubergine
Bottle
Chili Gold
Duck Blue
Flash Pink
Meer

Maat

Meer

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Merk

Meer