Filters

Lowa Werkschoenen

De Renegade, Innox, Larrox en meer modellen van topmerk Lowa. 

Stevige werkschoenen met een uitonderlijk comfortabele zool

Op deze pagina kun je goedkoop werkschoenen van Lowa voor heren en dames bestellen. Lowa is een van de bekendste producenten van stevige schoenen voor op de werkplek. Mensen van uiteenlopende beroepsgroepen zoeken zeer regelmatig specifiek naar modellen zoals de Lowa Renegade GTX Mid en de Lowa Innox. Wij zijn een verkooppunt van Lowa werkschoenen en hanteren zo laag mogelijke prijzen voor onze klanten. 

De S3 veiligheidsschoenen van Lowa

Het merk Lowa is bekend om het maken van duurzame schoenen die je voeten bescherming en ondersteuning geven. De veiligheidsschoenen voldoen allemaal aan het S3 keurmerk. Dat betekent dat ze niet alleen een gewapende neus hebben, maar ook een zool die de perforatie van scherpe objecten voorkomt. Verder zijn alle werkschoenen voorzien van een antislip zool. De modellen veiligheidsschoenen van Lowa lijken op wandelschoenen. Dat komt omdat het merk ook zeer actief is in de outdoorbranche. 

Lowa staat voor kwaliteit en duurzaamheid

Het merk Lowa komt uit Duitsland. Hun producten worden stuk voor stuk gemaakt van stevige en duurzame materialen. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van wetenschappelijk onderzoek dat het bedrijf zelf uitvoert. Dat heeft geresulteerd in werkschoenen die in vrijwel elke branche met plezier gedragen worden. Lowa maakt namelijk alleen gebruikt van hoogwaardige materialen en de schoenen hebben altijd een uitstekende pasvorm. 

Lowa werkschoenen voor dames en heren

De veiligheidsschoenen van Lowa zijn geschikt voor dames en heren. Ze hebben namelijk een universele pasvorm. Dat komt onder andere door de GORE-TEX Performance Comfort Footwear binnenvoering. Deze past zich automatisch aan de voet aan en zorgt voor een ongekend comfort. In combinatie met de duurzame materialen voor de buitenkant van de schoen zorgt dit voor een werkschoen die lekker zit en voor veel bescherming zorgt. Je zult in een ergonomische houding werken en daarmee voorkom je vermoeide voeten en pijnlijke gewrichten. 

De Lowa Renegade GTX Mid: veilig en comfortabel

Er zijn maar weinig werkschoenen met zo'n overweldigende reputatie als de Lowa Renegade GTX Mid. Het model is zowel voor dames als heren geschikt. Dankzij het patroon van de zool is de drager beschermd tegen uitglijden. Deze zool is bovendien ondoordringbaar en in combinatie met de gewapende neus zorgt dat voor een S3 keurmerk. De Lowa Renegade GTX is ook nog eens ontzettend comfortabel om te dragen, dankzij de binnenvoering die zich aan de vorm van de voet van de drager aanpast. Daarom is de Lowa Renegade GTX mid ook erg geschikt voor dames. Het is een universele werkschoen die door de jaren heen ook al veel door mannen is gedragen. De Lowa Renegade GTX Mid heren is dan ook gewoon dezelfde werkschoen als de Lowa Renegade GTX Mid dames. De Renegade is de ideale S3 veiligheidsschoen voor harde werkers uit verschillende beroepsgroepen. Ondanks dat Mid in de naam anders doet vermoeden is dit een hoge werkschoen. 

De Lowa Innox GTX Mid: een S3 werkschoen tot over de enkel

Zowel dames als heren kunnen de Lowa Innox GTX Mid op deze pagina bestellen. Ook dit model beschikt namelijk over de GORE-TEX Performance Comfort Footwear binnenvoering. De werkschoen past zich dus automatisch aan de vorm van de voet aan. De Lowa Innox GTX Mid is een zeer comfortabele werkschoen die ook zeker tegen een stootje kan. De zool zorgt voorkomt namelijk dat je uitglijdt en is beschermt je voet tegen perforatie van onderaf. De gewapende neus zorgt voor de complete veiligheidsschoen in de S3 klasse. Alle schoenen van Lowa met Mid in de naam zijn hoge werkschoenen die tot over de enkel reiken. 

Een verkooppunt van werkschoenen van Lowa

Als specialist op het gebied van werkkleding moeten we de werkschoenen van Lowa natuurlijk ook in ons assortiment hebben staan. En dankzij een uitverkoop of aanbieding kun je de Lowa veiligheidsschoenen hier erg goedkoop bestellen. Bovendien zorgen we altijd voor een grote voorraad. Daardoor heb je jouw favoriete werkschoen van Lowa snel in huis. 

Product filters

13 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer