Filters

Werkjassen

Hippe en chique werkjassen voor de laagste prijzen op één pagina verzameld!

Werkjassen voor dames en heren

Op deze pagina vind je werkjassen voor dames en heren. In ons ruime assortiment staan waterdichte werkjassen en modellen voor de winter en de zomer. Iedere beroepsgroep kan bij ons terecht voor de ideale werkkleding. We hebben bijvoorbeeld een prachtige collectie werkjassen voor in de zorg. Maar er staan ook oranje en reflecterende werkjassen tussen. Kortom, bij Werkkleding Online vinden alle klanten de perfecte jas om in te werken!

Stofjassen, softshell jassen en jassen met extra zakken

Je beroep bepaalt welke jas ideaal is. Ben je op zoek naar extra zakken of naar een jas die je alle bewegingsvrijheid geeft? Sommige jassen zijn met name bedoeld om de onderliggende kleding te beschermen, bijvoorbeeld tegen verf, voedsel of chemicaliën. Werkkleding Online zorgt ervoor dat iedere harde werker de ideale jas vindt voor zijn of haar beroep. 

Werkjassen laten bedrukken bij Werkkleding Online

Een jas bedrukken is bij Werkkleding Online geen enkel probleem. Sterker nog, het is onze specialiteit! Via onze bedrukkingsmodule geef je precies aan hoe jouw werkkleding eruit moet komen te zien. Werkjassen bedrukken zorgt ervoor dat je nog professioneler overkomt. Klanten en voorbijgangers zien direct voor welk bedrijf iemand werkt. Bovendien val je lekker op. Geef aan welk model en welke bedrukking je wenst en wij doen de rest!


Product filters

233 resultaten

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Geslacht

Meer