Filters

Safety Jogger Werkschoenen

Stevige sneakers, of nette hoge of lage werkschoenen van Grisport voor dames en heren. 

Hoge en lage werkschoenen met keurmerk voor dames en heren

Het merk Safety Jogger probeert bij hun werkschoenen een uitstekende kwaliteit te combineren met zo laag mogelijke prijzen. Dat krijgen ze voor elkaar door onder andere veel marktonderzoek te doen. Ze praten veel met verkopers en natuurlijk de gebruikers van hun werkschoenen. Hierdoor weten ze precies waar hardwerkende Nederlanders naar opzoek zijn. Vervolgens maken ze er veel werk van om hun schoenen helemaal af te stemmen op de wensen van medewerkers in uiteenlopende branches. Het resultaat is een uitgebreide collectie werkschoenen voor een voordelige prijzen. 

Safety Jogger: kwalitatief hoogstaande werkschoenen dankzij hoogwaardige materialen

Dankzij het doen van gericht onderzoek krijgt Safety Jogger het voor elkaar om voor elk type werk een passende werkschoen te maken. Ze maken werkschoenen voor elke branche. Medewerkers in de zorg, schilders, bouwvakkers, horecapersoneel en magazijnmedewerkers kunnen allemaal bij Safety Jogger terecht. Daarbovenop maken ze gebruik van de beste materialen. Hierdoor krijg een soepele, lichte werkschoen die voldoet aan alle veiligheidseisen. Het lage gewicht is zeer kenmerkend voor een veiligheidsschoen van Safety Jogger. Je hebt dan ook bijna niet door dat je een werkschoen draagt. Zelfs de S3 veiligheidsschoen met gewapende neus en verstevigde zool die de perforatie van scherpe objecten voorkomt is erg licht. Het is wel duidelijk dat Safety Jogger met meer dan 50 jaar ervaring precies weet wat hun klanten hebben willen. 

Sneakers en nette wekschoenen voor mannen en vrouwen

Je draagt een werkschoen uiteindelijk voor de veiligheid. Maar dat wil niet zeggen dat je in een lompe, zware werkschoen zonder model rond hoeft te lopen. Dat vinden ze bij Safety Jogger ook. De werkschoenen zijn daarom niet alleen erg veilig, ze zijn ook vaak trendy en modieus. Hierdoor kan je er op je werk stijlvol bijlopen. Safety Jogger heeft bijvoorbeeld speciale modellen voor vrouwen. Die zijn elegant en zijn bovendien speciaal gemaakt voor het model voet vaneen vrouw. Natuurlijk is er voor mannen ook genoeg keuze uit stoere en smaakvolle werkschoenen. Dankzij Safety Jogger kan iedereen er stijlvol bijlopen, ook op het werk. Bij www.werkkledingonline.com zorgen we ervoor dat jij de werkschoenen van Safety jogger zo goedkoop en snel mogelijk in huis hebt. 

Product filters

0 resultaat

Prijs

Meer

Voorraadstatus

Meer

Kleurgroep

Meer

Maat

Meer

Merk

Meer

Model

Meer

Veiligheidsklasse

Meer

Geslacht

Meer

Sluiting

Meer

Breedtemaat

Meer